Cancer med leo: kommer det att bli en match?

Cancer och Leo har båda en lekfull attityd och en önskan om en episk, bestående romantik.

Dessa två är grannar på zodiakhjulet, och beroende på graden av deras sol delar de många av samma kosmiska energier. De är roliga och kreativa.

Datum kan innehålla favoritaktiviteter från barndomen, som att svänga och glida på en lekplats. Cancer har svårare med stora folkmassor än Leo, som inte bryr sig om pråliga glasögon. Leo gillar romantiska gester, och cancer vet hur och när man ska visa uppriktig kärlek.

De gillar båda att kyssa och gosa, och de har inget emot att visa världen sina goda tider. Semester kommer att bli enormt för detta par, var och en försöker överträffa den andra för att göra det till det bästa någonsin. Båda är sentimentala och ger sin romantik en känsla av historia med souvenirer, bilder och prydnadssaker som representerar deras kärlek.

Sol (leo) och måne (cancer)

Cancers vill känna sig känslomässigt säkra och behöver det för att visa vem de är under sin avskilda exteriör. Om en Leo ser ner, som från en kunglig tron, lämnar krabbor undrar om de kommer att anses värda. Om cancer alls känns bedömda är de kända för att starta ett förebyggande tryck bort från den andra för att undvika att bli avvisade. Båda tecknen tar avslag väldigt hårt och syftar till att undvika det genom att titta efter skyltarna.

Leo vill känna sig stolta över sin kompis och kommer inte att ha tålamod för krabbans ögonblick av panik offentligt och överväldigad av osäkerhet. Denna situation förvärras om lejonet blir föraktligt, vilket cancer känner omedelbart.

Leo har komiska gåvor för att lätta månens barns mörka humör men vill inte att detta ska vara ett heltidsjobb. En stark cancer accepterar hållningen hos det stolta lejonet och kommer att växa från att sola i en leos självförtroende.

Uppmärksamhetssökande från olika formar

Leo och cancer hanterar känslor på olika sätt och söker olika typer av uppmärksamhet. Leo kanske inte kan lugna det känsliga månbarnet. Om krabban blir alltför behövande förlorar Leo respekt.

Leo längtar efter en beundrande publik och kommer inte hitta någon i en cancer som är behövande, klamrig och regnar på en leos parad. Å andra sidan är cancer ofta barnslig och vet instinktivt vad andra behöver. Det är de som klappar vilt och gör extravaganta ansikten, skrattar eller gråter på en leos teater.

Stämningar och att hantera varandra

Kräftan kommer sannolikt att intränga Leo-behovet av godkännande men bli förbittrad om det känns för ensidig. Om detta inte övervinns kan ingen av dem känna att hans eller hennes behov tillgodoses. Pengar kan vara en fast punkt eftersom Leo kan vara en stor spenderare och cancer en sparsamhet. Men som spelare och artister har de mycket att erbjuda varandra och kan skapa magi genom kreativt samarbete. Om de stannar på den soliga sidan av livet kan det här förhållandet vara ett som varar.

Medlemmar av båda tecknen hamnar lätt i stämningar som fördunklar deras tänkande. De borde ge varandra utrymme att arbeta igenom saker, låta vattnet lugna sig eller att omdirigera den eldiga intensiteten till produktiv kreativitet. Kärlek är mycket personlig här, vilket gör det meningsfullt, men varje person behöver ensamhet för att hålla sig balanserad och hitta objektivitet.

Det är alltid bäst att lära sig några tips för att dejta en cancer så att det inte finns några stora överraskningar på vägen. I huvudsak med cancer fungerar en sidledsförförelse bättre än full-frontal kärlek. Cancers, som drivs av känslor, behöver försäkran så att deras osäkerhet inte blir bättre.

upside: Att vara lojala vänner, älska barn, dela en önskan om kreativt uttryck med en personlig böjning

nackdelen: Gå vilse i subjektiva synpunkter, det barnsliga att bli barnsligt, vatten (cancer) släcka bränder (leo) av inspiration, introversion (cancer) kontra extroversion (leo), eld (leo) mot vatten (cancer), vara självisk mot extrem (båda)

Element och kvalitet: Kräftan är kardinal (initierande) vatten (känslomässig) och Leo fixeras (upprätthåller) eld (inspirerad handling).