Varför blinkar mina LED-lampor?

3

Jag bytte nyligen alla åtta glödlampor på min chandeleir med dimbara LED-lampor. De fungerar bra när de är på, men vid ungefär halv effekt (dimmer vände halvvägs) börjar lamporna att blinka (högt och lågt ljus) på ett annat sätt. Detta fortsätter även vid hög / full effekt. När jag försökte ta bort en glödlampa ökar frekvensen. När jag tog bort två lampor returnerar frekvensen som med 8 glödlampor. Vilken hjälp / rådgivning? Tack!

    
uppsättning mark 04.03.2015 16:19

2 svar

3

Endera eftersom din dimmer inte är klassad för LED-lampor eller dina lampor har en defekt.

Du måste förstå att varje LED nu i huvudsak har sitt eget moderkort som styr hur LED-lamporna fungerar, de dimbara är mycket mer komplexa. Många tillverkare är fortfarande på sin första generation av dimmables också. De är inte "programmerade" för att användas för alla instanser. Oavsett om det är utgången som dimmeren ger, hur den ger den, annan störning på kretsen, och så vidare. Mycket bra vän av mina förvaltare på Lowe s och sa att överlägset # 1-avkastningen i deras butik är dimbara LED-lampor.

Så vad kan du göra?

  • Kontrollera att din dimmer är klassad för LED-lampor.

  • Justera dimningsinställningarna på din dimmer

  • Prova ett annat märke av LED.

  • Prova en annan stil

  • Prova ett annat wattage

Jag har spårbelysning över mina trappor som leder till källaren. Tog mig 4 olika LED-lampor för att hitta en som passar dim utan problem. Man dämpade aldrig (kanske 60-70%), en blinkade som din, och den andra kom bara när dimmeren vände sig åtminstone halvvägs - och när du kom till 90% på dimmeren stängde de av.

Jag skulle säga att i nästan alla dessa fall är det inget fel med din inställning. Det är bara att tekniken inte är redo för de nya energiförbrukningsreglerna. Dämpningslampor blev väldigt bra för 15-20 år sedan för att spara energi. Vissa stater krävde dimmers för glödande utlopp ... När LED-lampor först kom ut var tillverkarna inte oroliga för dimmers / energibesparingar eftersom deras glödlampor skulle slå ut de mest dimmade glödlamporna.

    
svaret ges 04.03.2015 19:14
0

Inte alla dimbara ledningar är kompatibla med befintliga dimmerbrytare i dig hemma. Din dimmer och ljus fungerar OK, med din halogen eller glödlampa, men inte när du byter alla glödlampor till ledning. eftersom den gamla dimmern är känslig för minst 40 eller 50 watt (med en resistans av xxxx ohm). LED-ljuset är inte resistivt, så det börjar bli flash när du sänker ner 50%. lösningen, du behåller en halogen eller glödlampa i kretsen (med varje dimmer) och alla kommer att fungera prefekt. till exempel om din dimmer kontrollerar en ljuskrona med 20 glödlampor, kan du ersätta 19 för att leda och hålla 1 glödlampa.

Ibland om du byter ut alla glödlampor i en ljuskrona, kan du uppleva att det här ljuset inte kan stängas av eller inte kan sättas på ,

Även samma lösning, behåll en vanlig lampa och alla kommer att fungera normalt och dämpas helt Moises Panama

    
svaret ges 20.03.2017 02:03
Senaste kommentarerna

Vissa LED-lampor kan blinka flera gånger under normala aktiviteter. Höga temperaturer påverkar också ljuset i vissa glödlampor, så hur de fungerar är lite komplicerat. Det skulle vara ganska förvirrande för barns ögon. Din skickliga belysningstekniker kan hjälpa dig att leda dig vad du ska göra, oavsett om det behövs. Hur mycket kan jag göra om min glödlampa verkar för svag? Vissa ljusa lysrör, som de som är inbyggda i en gasspis, kanske inte fungerar fullt ut. Om så är fallet, kanske du vill förkorta... Läs mer