Vad är våra alternativ att uppdatera denna tegelfasad?

0

Jag är intresserad av att uppdatera utseendet på tegelfasaden på vårt hus. Den första bilden visar väggen och planteringen under fönstret och de två planteringarna vid infarten.

Den tidigare ägaren målade tegelröd och morter vit och vi vill återgå till ett mer naturligt monokromatiskt färgschema. Vår första tanke var att bara omhäla tegelstenen, men jag undrar vilka andra alternativ som finns för att ersätta tegelstenen?

Så, om vi vill nå en mer mörkgrå färg, vad skulle du göra? Vad är mina alternativ än att måla tegelstenen igen?

Tack!

    
uppsättning CraigPDX 27.07.2016 06:46

1 svar

1

Din billigaste rutt skulle vara att måla det överlägset. Om du vill ändra väggens konsistens, ha den stuccoed. Det kan göras på två sätt, ett 3-beläggningssystem med cementbaserad finish eller 3: e coat kan vara en latexbaserad produkt som normalt används i EIFS, (yttre isolerade ytbehandlingar) Färgen är en del av ytbehandlingen med antingen systemet.

Den övre raden av tegel måste avlägsnas för att binda stucken in under sidokanten, vilket gör att tegelstenen kommer att skapa en vattenfälla och låta vatten komma bakom tegelstenen. Detta system är ca 3/4 "till 1" tjockt. Det kan vara tjockare, ibland tunnare, men jag skulle inte låta någon prova det.

    
svaret ges 28.07.2016 05:58