Ceiling Light kommer inte att stängas av efter ersättning

1

Så jag ville ersätta en bruten ljuskrona i mitt nya hus och efter att ha gjort det med ett enkelt spolmonteringsljus kommer det inte att stängas av trots vilken position strömbrytaren är i. Jag är säker på att jag återanslutte dem på samma sätt sätt de fästes på. Men notera att det fanns en extra vit tråd som var avskuren och inte används. Se också bilderna.

Och jag tror inte att det skulle göra någon skillnad, men jag byter också dimmeren samtidigt (från roterande knopp till skjutreglage med växel). Jag har läst andra trådar som detta, men det verkar inte som att räkna ut det. Tack ] 1

    
uppsättning Zach 12.08.2018 03:14

1 svar

1

Byt slingor 101

Vad du har här är ett klassiskt exempel på en gammal switch loop . Den vita ledningen som är avskärmad av sig själv är den omkopplade heten som kommer tillbaka från dimmaren i väggen, vilket var anledningen till att brytaren snubblade när du huggade den med de andra vita - du hade skapat en kortslutning från omkopplad het direkt till neutral. Så, för att få fixturen att fungera igen, med strömmen av:

  • Un-mutter fixturesvartarna från lådans svarta - lämna lådans svarta söta från varandra.
  • Trä den solo vita tråden till fixturesvartarna.
  • Och då borde du kunna knappa allt tillbaka, slå på strömmen och åtminstone kunna styra fixturen i ett på / av sätt. Du måste också byta dimmer, eftersom det troligen dog (misslyckad kortslutning) under den tidigare brytaren-tripping missödet.

        
    svaret ges 12.08.2018 03:29