Varför gjorde Sheridan skilsmässa Lochley, med tanke på att båda ser ut som anständiga människor som inte är svåra att komma överens med?

-4

Båda tecknen är mycket respektabla. De var kaptener på en station som folk tittade upp på.

Sheridan var lika stilig som Star Trek kapten Kirk men han var inte en kvinnlig man som Kirk. President Sheridan har ingen av de dåliga vanorna av president Kennedy eller president Clinton som körde sina fruar galen. Sheridan var en ensamstående man i hela Delenn. Han gav inte lätt in till sexuell frestelse när han förfördes en gång av en politiker i Jorden. Han verkade också som en hängiven man till sin andra fru Anna. Han verkade som en man med bra man material. Han är en trofémake för någon kvinna som fångar sitt hjärta.

Lochley är förmodligen den mest underbara kaptenen i Science Fiction-historia. Nog sagt. Sheridan skildrade henne efter 3 månaders äktenskap. Hur i helvete kunde en man bli trött på en kvinna som ser så ut inom tre månader? Om Sheridan inte hade giftt om igen hade jag trott att han var homosexuell. Hon är en troféhustru för någon man som gifter sig med henne.

Varför separerade de?

    
uppsättning user486818 05.11.2017 18:25

1 svar

7

Sheridan och Lochleys korta förhållande (och efterföljande skilsmässa) beskrivs i B5: Konstiga relationer . Kort sagt, de giftes i brådska och beklagade sedan nästan omedelbart. De argumenterade i några månader och blev så skilda så fort som de hade blivit tillsammans.

Lochley: We hit it off fell crazy in love, got married realized we'd made a terrible mistake, fell crazy out of love, and split up. You see, in a relationship, you gotta take turns being in charge but we both wanted to be in charge all the time. We had arguments that could peel paint off the wall.

Att de båda var avsedda att bli karriär, hjälpte antagligen inte heller det faktum att de hade startat sitt äktenskap i den lugna atmosfären av att ha precis avslutat militärakademin.

    
svaret ges 05.11.2017 18:34