Vad är medelåldern för att komma ut?

Många undrar över den genomsnittliga åldern. Dessa dagar är det lägre än någonsin. Men bara för att det är lägre betyder det inte att det kommer att vara en bra idé för alla att komma ut som gymnasieskola eller gymnasieskola. På många ställen kommer medelåldern att komma ut mycket högre och att komma ut yngre kommer helt enkelt inte att känna sig säker för många yngre människor.

Vad forskningen visar

Det har gjorts några studier om den genomsnittliga åldern. En brittisk studie visade att bland personer över 60 år var den genomsnittliga åldern 37 år.

För personer i 30-årsåldern var den genomsnittliga åldern 21 år.

Millennials mellan 18 och 24 hade en genomsnittlig ålder på 17 år.

En annan grupp forskare från Tel Aviv University i Israel upptäckte också att den genomsnittliga åldern som sjönk hade sjunkit. Enligt den forskning som de publicerade i tidskriften Family Family Relations 1991 var den genomsnittliga åldern på 25 år. Men 2010 var det 16!

Vissa amerikanska rapporter har visat att medelåldern för att komma ut i USA också har sjunkit och gått från 18 till 14.

Våra läsare klingar in

Dude säger, "Jag kom först ut till en nära vän i sjätte klass att jag var bi, han är cool. Sedan kom jag ut till TVÅ av mina sjätte klasskompisar SAMTIDIGT. Det blev bra."

Paige säger, "Jag visste att jag var homosexuell när jag var ungefär nio, men när jag försökte berätta för mina vänner att jag gillade tjejer, freakade de ut och jag spelade det som ett skämt. Jag sa till min mamma under mitt första år på gymnasiet och jag hade en enorm utgångsfas där jag kände att jag ville att alla skulle få veta. De flesta tog det bra men andra inte. När jag ser tillbaka på det nu är jag glad att det är över och gjort för det är verkligen en fantastisk känsla."

PCTeen säger, "Förmodligen den första personen jag kom till var min vän Amanda i 7: e klass, även om jag visste att jag var gay sedan ... ja, sedan min första förälskelse."

Tyler säger, "Jag hade en sorts konstig upplevelse. Sommaren efter mitt första år började jag känna mig bekväm med att vara bisexuell så jag berättade för min goda vän. Hon verkade konstig och jag kände mig som en freak och jag hade en flickvän vid den tiden, så jag gick bara i förnekelse igen och berättade för alla att jag var rak. Äntligen juniorår började jag acceptera mig själv och jag kom ut till ett par nära vänner. De accepterade, så jag berättade för alla mina riktigt bra vänner, ungefär tio personer, inklusive som fyra killar, och ingen av dem brydde sig. Det förändrade ingenting och mina killar och jag skämtade om det, jag kom ut till alla efter det. "

Men bara för att vi har en uppfattning om den genomsnittliga kommande åldern, betyder det inte att tonåringar (eller yngre barn) ska känna press för att komma ut om de inte är redo. Som en tonåring skriver på forumet,

"Du behöver inte komma ut till alla eller oroa dig för den genomsnittliga kommande åldern. Många kommer också ut senare i livet."

Det är ganska bra råd och det är värt att komma ihåg om du tycker att du ska komma ut eftersom "i genomsnitt" människor kommer ut yngre än vilken ålder du råkar vara.

Kom ihåg att komma ut är en riktigt personlig sak och när det gäller personliga beslut borde medelvärden verkligen inte spela en roll.