Vilka är bra studieguider / övningstest för certifikatet för flygplansunderhåll?

3

Jag närmar mig mitt 18 månaders betyg på jobbet. Vill ha min A-licens först. Jag har gjort alla slags flygplansarbeten under denna tidsperiod. Undrar om någon har förslag på namnen på god praxis tester böcker för allmänna och flygplan. Jag har FAA-böckerna på alla 3 ämnen, bara inga studieguider eller övningstester. Några förslag?

    
uppsättning Hayden Beard 09.04.2016 11:22

1 svar

3

Jag använde Dale Crane-serien av studieguider från ASA år sedan, tillgänglig från någon av de två länkarna samt många andra platser.

Här är den specifika studieguiden för Flygplan , men du kommer också att vilja ha Allmänna studieguiden. Dessa är för skriftlig testprep, men kan också innehålla testprep. Oral och Practical (O & P).

Bildfrån mypilotstore.com produktinformation

Det finns också andra alternativ där ute. Gleim erbjuder en AMT testprep kurs , liksom ASA i deras AMT Prepware , men jag vet inte att jag har någon erfarenhet av någon. Jag har definitivt använt ett av de digitala testprep-paketen där ute, men jag kan inte komma ihåg vilken som helst. Jag tycker om de digitala testerna, speciellt eftersom det förmodligen är hur du kommer att ta vittnen ändå.

Jag studerade också Jeppesen -böckerna förutom de FAA-läroböcker du nämnde.

Du vill också studera Praktiska teststandarder (PTS) för din O & ; P testprep.

    
svaret ges 09.04.2016 16:44