Vilka tillbehör ska jag ha med en röd klänning?

När du accessoriserar en röd klänning är det viktigt att komma ihåg att en djärv färgad klänning gör ett starkt uttalande på egen hand. Rött kan också vara en svår färg att para ihop med andra nyanser. Den bästa lösningen är att hålla dina tillbehör enkla. Detta betyder naturligtvis inte vad du använder för att accessorize måste vara tråkigt.

Skor och handväskor

För dagtid ger nakna pumpar en idiotsäker lösning. Svarta skor fungerar också men ser ofta starka och svåra ut. Metalliska skor, som guld eller silver, är fantastiska alternativ för kvällen och kan lägga till några subtila slag till en mycket ljus klänning. För handväskor bör du följa samma regler när du gör ditt val.

Smycken och halsdukar

För smycken är enkla alltid bättre. Guld- och silvertillbehör är alltid ett utmärkt val. Om du vill ha en halsduk, prova en tryckt halsduk som innehåller röda nyanser i trycket. En färg du kanske vill undvika att bära är grön, såvida det inte är helgdagar och du vill ha ett festligt tema.

Färger du kan bära med rött

Om du vill lägga till andra färger i din röda klänning, kan ytterligare nyanser du tänka på vara marinblå, brun och till och med lila.

Du vill också se till att rött är rätt för dig. Utan tvekan är rött en färg som väcker bäraren mycket uppmärksamhet. Även om det är en myt att röda bilar hamnar i fler trafikolyckor och fler fortkörningsbiljetter, är rött en färg som fastnar i ögat och faktiskt kan ändra hur du ser andra färger.

Mängden rött du ska ha på dig är verkligen en subjektiv fråga som inte har något riktigt fast svar. Det är viktigt att överväga alla punkter ovan och alltid tänka på vad ditt mål är för tillfället. Om du befinner dig i en position där du behöver vara ledare eller visa människor nya idéer kan rött vara en färg som väcker en känsla av förtroende för andra. Om du befinner dig i en position där du behöver sälja någon på en idé eller förhandla om något du vill, kan rött vara något som orsakar försämring hos personen du har att göra med. Om du vill sticka ut och kan hantera all den uppmärksamhet som rött kan orsaka när du bär det, kommer det att bära rött att uppfylla dina förväntningar.