I pergamentet spök eldgubben ut, varför var inte skolnamnet där?

26

I änglarna skulle eleverna sätta sitt namn och namnet på deras skola i parchmentet som de satt inuti bägaren.

Det står klart att Fred skrev "Fred Weasly, Hogwarts", i hans.

Men när pergamenten kommer ut är skolans namn inte där. Det säger helt enkelt "Harry Potter". Varför?

Eftersom ingen blev förvånad över frånvaron av skolnamn, tror jag inte att detta var resultatet av Moodys Confundus charm.

    
uppsättning Tushar Raj 16.04.2015 11:16

2 svar

35

Varning: i stort sett spekulation

Ordalydelsen är oklart. Det visas aldrig exakt vad som ligger på pergamentet som spätts ut ur bägaren. Dumbledore säger att efter att ha skickat sin pergament ...

Tomorrow night, Halloween, the goblet will return the names of the three it has judged most worthy to represent their schools.

Vi kan läsa de två sätten - det returnerar bara namnen, ELLER den returnerar det exakta pergamentet som deponerades i bägaren i första hand, skolan och alla. Om skolmästarna meddelades i skolans ordning skulle jag bara säga den förnämnda för enkelhet, men Dumbledore meddelar inte skolan förrän han faktiskt läst pergamentet så ... antingen känner han till alla möjliga kandidater och deras skolor från minnet (som, med tanke på att det är Dumbledore, verkar rättvist), eller skolans namn är skrivet.

Givet detta citat

Next moment, a tongue of flame shot into the air, a charred piece of parchment fluttered out of it ­ the whole room gasped.

Jag kommer att föreslå tre möjliga svar på din fråga.

 • Goblet returnerar bara kandidatens namn på en bit av pergament. Detta är inte samma sak som skickades in. Detta kräver det grundläggande antagandet att Dumbledore kan komma ihåg några dussin studenter namn och skolans anslutningar.
 • Goblet returnerar den ursprungliga pergamenten, men skolans namn är avkolat. Beroende på hur du läser ovanstående citat kan detta vara en sträcka.
 • Goblet returnerar originalperspektivet, men Moody kallade den nya skolan "". Det var rätt, han namngav den nya skolämnet, vad du skulle ringa för att beräkna en tom sträng. På så sätt har han en fjärde skola, och Harry ser ut att komma ut med bara hans namn på den.
 • svaret ges 16.04.2015 11:47
  1

  Jag tror att Dumbledore förmodligen bara visste vem kandidaterna var (han skulle känna sina egna elever och de andra två skolorna var alla pojkar och flickor respektive), och jag tror att alla elever skulle också - de skulle uppenbarligen vet att de är egna skolelever, och det var nog inte svårt att ta reda på var de andra deltagarna kom ifrån (speciellt när kandidaten ifrågavarande stod i skolskolan med jublande klasskamrater). Också, cheering skulle troligen drunkna ut honom även om han försökte läsa skolan

      
  svaret ges 18.04.2015 17:02