How får Gibbs sina båtar från sin källare?

12

I de flesta episoderna såg Gibbs att ha sett på sina båtar i källaren. Han får ett par av dem gjort, men det visar inte hur han får dem ut ur källaren.

Vem vet hur han får dem ut?

    
uppsättning Owen Johnson 24.12.2012 15:31

2 svar

7

Det har aldrig varit tillräckligt med detaljer i de episoder som har sänts till idag - det finns några tips och några skämt längs vägen (som att slå ner en vägg och använda en ramp) - men det här är inte riktigt har ett svar för tillfället.

Båten "Diane" har ett svar om vad som hände med det;

In the episode "Kill Ari" (3x02) Jen goes home with Gibbs so he can change clothes after being out in the rain storm, and sees the boat Diane. She asks if this was the same boat he was building 6 years ago to which Gibbs answers no.

When Jen asks what happened to the other one, Gibbs tells her that he burned the boat.

Men om båten brändes inuti huset eller inte (osannolikt med tanke på att bränna en båt i en källare skulle det troligen brinna huset ner) är det aldrig täckt av showen.

    
svaret ges 27.12.2012 12:59
0

Det accepterade svaret talar om konversation "som att slå ner en vägg och använda en ramp." Denna dialog kommer från säsong 3 avsnitt 7 - heders kod när Gibbs tar hand om Zach medan hans pappa saknas:

ZACH: Gibbs, can I ask you a question?

GIBBS: Yeah, shoot.

ZACH: How are you going to get this out of here when it’s finished?

GIBBS: Good question. I don’t know. I haven’t thought about it much.

ZACH: I think maybe you could use a crane or something.

GIBBS: Yeah? I could dig a ramp. Knock that wall out and hoist it out of here.

ZACH: I went sailing once with my dad and Commander Wilder. Didn’t go too well.

Detta är en av de få dialogrutorna i serien som diskuterar att få båten ut ur källaren (jag ser serien från början, så det kan finnas andra tips i framtida episoder). Men det är okänt om Gibbs agerade på denna idé.

    
svaret ges 08.09.2016 16:06
Senaste kommentarerna

Hur smyger han upp sin grannas dumma idé för en skräckflick i kort ordning? Tja, lyckligtvis ligger svaret under ditt skrivbord. Och det är verkligen, riktigt enkelt. Vi försöker bygga något i våra huvuden, och det händer bara inte att Gibbs går till en butik och köper en annan får honom att hamna i Dennis "The Nollie Cutter" Grrrl territorium. Dude kan flyga en Boeing 747 och han är ett verkligt under för en begåvad robot-herder av vapen. Visst, det finns cirka 60% äkta glamour i dessa saker. Men hur... Läs mer