Kan jag köpa biljetter till Taiwans höghastighetståg i förväg på nätet?

4

Jag ska på resa till Taiwan och kommer att gå runt flera städer. Det finns ett höghastighetstågsystem som jag skulle vilja köpa biljetter i förskott. Min resa är fortfarande 3 månader bort. Kan jag göra det just nu online?

    
uppsättning nbkhope 29.06.2017 20:59

1 svar

4

Nej men du kommer att kunna senare. officiella webbplatsen är här och de säljer biljetter upp till en månad i förväg.

Om du vill ha dina biljetter och förvänta dig inga problem med anslutningar, kan du köpa dem när din resa är en månad bort och du kommer att ha dina bokningar och tågschema i handen.

Annars finns det inga problem att köpa dem dagen för. De säger till och med när utrymme är begränsat och låter dig boka för nästa som vanligtvis är 20-40 minuter senare. Om du köper i förväg, kommer du inte att kunna veta om det tåget kommer att vara trångt före tid.

Bara förra månaden, när de köpte en biljett, berättade de för mig att tåget bara hade mellansittor kvar och frågade mig om jag ville boka de 22 min senare, vilket jag accepterade och var mer bekväm för det. Med tanke på höghastighetstågstationerna med undantag för Taipei är det långt ifrån, är det möjligt att missa din planerade tid om din transport till tågstationen ska försenas.

    
svaret ges 29.06.2017 21:54