Skulle jag använda eller ersätta en befintlig takfläkt konsol?

0

Jag letar efter några råd om att installera en takfläkt till ett av rummen som ligger på 1: a våningen i huset utan attik. Jag är en DIY person och har installerat takfläktar innan men i huset vi är för närvarande finns det en redan existerande monteringsfäste som är spikad i tapparna som jag inte är säker på hur man tar bort utan att hål i taket gör. Jag har försökt montera takfläkten på den befintliga konsolen men jag är inte så säker på att konsolen håller takfläktens vikt. Jag bifogar bilden av befintlig konsol för att ge en bild av vad jag pratar om. Har någon några förslag?

Tack

    
uppsättning Parag Thuse 19.02.2018 18:54

2 svar

1

Jag håller med om att det vi tittar på är en gammal konsol för montering av en låda för en lampa. Här är Westinghouse-versionen av en eftermonteringsfäste som du hittar i de flesta hårdvaruaffärer.

Jag kan också berätta för dig av erfarenheten att den inte är så lätt att installera. Vänta tills du försöker montera lådan i konsolen och du kommer att se vad jag menar. Om du kan komma till det från ovan är det mycket bättre. Om du vill klippa en större öppning och installera en annan typ av fäste kan du använda en medaljong. För att täcka hålet istället för en plåster och färg.

De kommer i olika storlekar och inredning. Det är allt jag har, lycka till.

    
svaret ges 19.02.2018 23:56
0

Den korsstången ser ut som en ny bygghängare, en fläkt behöver verkligen en listad låda, ja det betyder att du klipper ut 16 "av gips eller kanske mer. Då kan du ordentligt förankra rätt angiven fläktlåda och reparera gipset. kommer att vara mycket bättre än att hänga en fläkt på en tvivelaktig låda som i tid kan ta ner mer gips och eventuellt skada någon.

    
svaret ges 19.02.2018 21:48