Reser med kreatin utan flygplats / tullkrångel

4

Jag följer en creatine tilläggsregimen och tar 5 gram varje dag. Kreatin är ett vitt pulver som kan se till lata uttråkade tonåringar eller grymma proles som vissa olagliga droger.

Jag har ingen läkarundersökning för detta eftersom kreatin inte är något kontrollerat ämne, och jag har inte en flaska med en "kreatin" -ikett på den eftersom min kom på en stor väska och jag behöver bara ~ 100g max.

Skulle jag riskera att få problem med TSA eller andra flygplatsmyndigheter? Hur ska jag paketera pulvret? Flygplatser som jag ska flyga till är San Jose, Vancouver, Hongkong, Phuket, Singapore, San Francisco och eventuellt Newark.

    
uppsättning Dan Dascalescu 20.11.2016 07:29

1 svar

5

Min kroppsbyggande vän reser i Europa med protein och kreatinpulver i sin fortsättning och har aldrig haft problem. Läkemedel upptäcks vanligtvis av narkotikasnusande hundar, inte slumpmässiga anställda, så du borde inte vara rädd för att bli "fångad". Kom ihåg att det inte finns någon lag mot att bära slumpmässiga pulver, bara mot att transportera olagliga droger.

Men jag skulle inte försöka ovanstående när jag reser till paranoida länder som UAE, där människor har varit kända för att arresteras för att bära vallmofrön. I så fall rekommenderar jag att du bär kreatinen i förseglade tabletter eller någon annan klart förpackad form.

    
svaret ges 20.11.2016 09:13