Jag behöver montera en 55-tums Sony-TV på en träpanelvägg utan några dubbar

1

Min fru och jag hyr en duplex i ett gammalt grannskap i Honolulu, HI. Vi har pratat om att vi monterat vår 55-tums XBR-55X810C Sony 4K TV sedan vi köpte den och igår köpte vi ett monteringsfäste. Det är en Stanley vippfäste för 32 "upp till 70" TV upp till 90 pund i vikt. XBR-55X810C-specifikationerna säger att den är 38,2 pund. Här är en länk till berget: länk

Men tyvärr var allt förnuftigt efter en bortkastad resa till HW-butiken för att köpa en $ 15,99 stud finder, och det var, väggarna är tunna bitar av träpanel utan dubbar som vippan monteringsanvisningarna kräver. Umm, skulle troligen ha lagt till det när vi insåg att eluttagen i de flesta av eluttagen är vända mot sidorna på basplattorna, och ljusströmbrytarna har elektriskt spår på väggens utsida i taket (bilder bifogade).

Väggen ligger mellan vårt LR och MBR; och det finns ingen syn att se vad som är inuti, kontrollerat brytaren och marken, men det finns ett takkrypningsutrymme i badrummet jag kan titta på.

För att mäta tjockleken jag mätta på insidan av dörrstoppet (3 4/16 "), och subtraherade mätningen av varje utsidan av syltningen till träpanelen till träpanelen på båda sidor, subtraherar ytterdörren överhäng på varje sida och ta bort den från den ursprungliga åtgärden (inuti mätningen - totalt 1/16 "+ 12/16") 2 7/16 "= 13/16" tjocklek totalt för båda sidor av träet paneler som är överraskande robusta och håller ljudet ganska bra.

Jag sökte på DIY-webbplatsen innan jag skrev allt detta och kunde inte hitta det exakta scenariot, så jag hoppas att några få snälla användare skulle kunna ge mig råd om hur jag kunde göra detta monteringsarbete med tanke på rummets layout , har inga andra monteringsalternativ (förutom kanske en golvstående montering).

Så om det finns ett rimligt sätt för en DIY-nybörjare som jag själv för att säkert installera TV: n med minimal skada på väggen, så är jag alla öron och skulle vara så uppskattande.

Väggplåtshårdvaran innehåller 4 lagerbultar med brickor och betongankare. Anvisningarna säger att borra 3 tums pilothål i dubbar som inte har mindre än ett totalt djup på 3 1/2 tum, med en 3/16 "bit.

Bilderna är bifogade. LMK om du behöver mer info för att hjälpa.

    
uppsättning Paul Perryman 21.04.2016 15:42

2 svar

4

Det låter som om du har en solid 13/16 "tjock plywood för en vägg. Om så är fallet borde jag hål som matchar hål i fästet hela vägen, få fyra metallbultar, fyra matchande nötter och åtta skivor och häng fastet på väggen, säkra med muttrar från motsatta sidan av väggen och använd gänglås på bultgängor. Du skulle ha muttrar permanent synliga på baksidan men konstruktionen borde vara mer än robust nog för att hålla en 40 lb tv.

Om du inte har solid plywood men något annat (jag tvivlar på att det finns tillräckligt med utrymme för något annat än vem vet?), det är en annan historia. Du bör ta reda på så snart du borrar det första hålet.

    
svaret ges 21.04.2016 19:53
1

Sedan du har lagt upp bilden kan jag se att väggen faktiskt är normal, och det är mest sannolikt studs i den. Studsökaren kan ha svårt att hitta studsarna genom panelen; Det tar lite skicklighet att använda en studfinnare, speciellt med paneler, speciellt om panelen är tjock (som 3/4 "). Men (baserat på bilden) verkar du ha bara 1/4" pannelering. Om du inte har några naglar i panelen (de kan vara små, efterbehandling av naglar, så ser hård ut - men om inte panelerna limnas på) rekommenderar jag att du använder studspolen igen för att försöka hitta och hitta där studsarna ungefär är. Ställ sökaren mot väggen, tryck på knappen vänta en sekund och sedan bara för att hålla sakta fram och tillbaka sakta. Om studsaren bara inte fungerar ska du använda knackar för att hitta de tunna (stud) och ihåliga (inga stud) ljudområdena.

Dina dubbar kommer antingen att vara 16 eller 24 tum från varandra. Mäta 15 1/4 eller 23 och 1/4 tum samt tjockleken på panelmaterialet (ganska säker på att de är 1/4 ") för att hitta exakt mittpunkt där din första stift ska vara. Från resten av väggen dubbarna ska vara exakt 16 eller 24 tum ifrån den första studen.

Jag skulle inte rekommendera att hänga något så tungt som en TV från 1/4 "paneler.

redigera - bilden är borta igen.

    
svaret ges 22.04.2016 15:31