Varför kan Thor inte hämta sin hammare?

4

I Avengersna efter att ha fallit från stor höjd och sprängt genom buret, verkar Thor ha förlorat sin kontroll över hammaren, varför hände det här?

    
uppsättning raviteja 24.10.2014 03:05

4 svar

15

Jag tror inte att han inte kan göra det, men att han är känslomässigt mycket skakad och besviken, eftersom det här är strax efter att Loki försökte döda honom (vilket är det som hölls att göra). Det vi ser på den scenen är tvekan, inte misslyckande.

I nästa Thor-scen ser vi honom lyfta den. Han kan antingen göra det eller inte. Det finns ingen "han kan lyfta det, men inte kalla det" för Mjölnir. Och självklart kan han kan lyfta den.

    
svaret ges 24.10.2014 03:46
1
Thor kan plocka upp sin hammare, han tar bara sin tid ... på ca 1 timme och 37 minuter tar scenerna in och kommer tillbaka till thor, eftersom alla är "passar" och du ser honom välja hammaren upp det i luften och blixten kommer ner och hans rustning verkar komma ner med blixten. Här är en video av scenen:

                             

Det kan ha varit förvirrande först eftersom Marvel delade upp scenen i några delar om några minuter.

Även om jag inte kan bevisa att jag tror att han kunde ha kallat hammaren, gjorde han sin hand och ville bara inte eller styrelseledamöterna bestämde sig för att scenen hade mer av en mer avgörande och bestämd känsla som de gjorde det . Jag tror det är möjligt eftersom Marvel Cinematic Universe och serierna inte alltid överensstämmer.

    
svaret ges 21.09.2015 13:12
1

Enkelt, för att han inte skulle gå tillbaka. I den akten blev han ovärderlig. Då bestämmer han att han definitivt går tillbaka för att slåss, så han är åter värdig och han kan kalla på blixten, sin rustning.

    
svaret ges 14.08.2017 00:37
-3

Thor, som är torden Gud, kan kalla sin hammare och vara den enda killen att lyfta sin hammare. Anledningen till att han inte kan kalla det efter att ha kraschat på fältet är att det måste energiseras av åska till att göra sin budgivning, utan vilken det bara är en tung hammare. Bara ett elektriskt kraftfält runt hammaren gör det möjligt att sväva åt honom. Därför ser du honom gå mot hammaren, lyfter den och energiserar den genom att orsaka åskväder att slå honom och hans hammare.

    
svaret ges 24.10.2014 07:11