Vill jag stöta på problem efter att ha applicerat inredning över yttre?

0

Den vanliga historien om att fånga den felaktiga saken från hyllan och bara märka efter att arbetet var gjort ...

Jag är inte störd av kortsiktigt utgasning, men jag är oroad över att yttre färg ofta är mjukare än inredning, eftersom den måste böjas mer i utomhusförhållanden.

Jag har fortfarande en kappa att gå på min skirtboard.

Om jag köper den motsvarande latexfärgen i sin inre form och använder den för den slutliga pälsen, kommer dess styrka att äventyras av den mjukare första pälsen? Skulle jag vara bättre att slutföra arbetet med utvändig färg?

Självklart är det allra bästa jag kan göra att sanda det hela och börja från början. Det kommer inte att hända.

    
uppsättning sh1 19.01.2017 20:26

2 svar

1

Det är osannolikt att du kommer att stöta på problem, men det beror naturligtvis på de specifika produkterna. Utvändig färg är inte exakt gummiliknande. Jag skulle göra det. Om tillverkaren eller återförsäljaren råder emot det, använd en förseglingsprimer däremellan.

    
svaret ges 19.01.2017 20:37
0
Utomhusfärger är gjorda för att tolerera hårdare väderförhållanden som uppenbarligen är vår yttre yta mycket mer utsatt för UV-strålar, regn, vind, värme, förorening och andra.

Färg består huvudsakligen av fyra komponenter: Pigment , bindemedel , lösningsmedel och tillsatser . Yttre målarfärger kommer att ha en högre andel av UV-resistent pigment (en av anledningarna till att det kostar högre), vilket i första hand är oorganiskt vilket leder till begränsade nyanser. Bindemedel ska kunna klara mekanisk chock och motstå stark värme, vind och föroreningar.

Slutligen, om du fortfarande planerar att gå med en inredning över en yttre yta, kan du få ett vackert utseende men din ommålningscykel skulle förkortas.

    
svaret ges 23.08.2018 06:55