Enter USA på studentvisum tidigt, hur kan jag minimera ekonomisk förlust?

1

Jag kommer att börja mitt doktorandprogram i USA som en internationell student under hösten. På min I20 står det

Start av klasser: 21 augusti 2018

Tidigaste inlämningsdatum: 22 juli 2018

Mitt program kräver att jag deltar i ett "startprogram" som börjar den 23 juli. Om jag tolkar "Tidigaste inlämningsdatum" korrekt, är detta det tidigaste datumet jag kan komma in i USA. Det betyder att jag bara har en dag att komma in i USA och sätta upp.

Jag trodde felaktigt att jag hade 3 månader innan klasserna började (jag tror jag förvirrade det med när jag kan ansöka om visum) så jag bokade mina biljetter för att komma fram i USA den 13 juli. Jag är från Australien så jag måste ta två flygningar för att komma till staten jag måste gå till. Båda dessa flygningar är med olika transportörer. Det verkar som om båda dessa flygningar inte återbetalas.

Jag är inte optimistisk för att återhämta till och med hälften av mina pengar, men jag trodde jag kunde lika bra se vilka alternativ jag har för att minimera de ekonomiska konsekvenserna. Jag kommer in i USA på ett F1-visum.

Alla svar är mycket uppskattade.

    
uppsättning Damo 06.06.2018 12:34

3 svar

3

Ett gäng alternativ:

 • Du kan försöka få din F1 Visa-tid skiftad. Du måste ringa konsulatet och fråga om det är möjligt. Visaavtalen för student Visas i Sydney har bara en 1-2 dagars väntetid, så det känns värt att försöka
 • Ändra dina flygningar. Ring flygbolaget och fråga eller försök på nätet. I de flesta fall måste du betala en förändringsavgift plus / minus eventuell skillnad i faktiska biljettpriser. Om det här är en enda bokning med ett enda biljettnummer (även om det är två separata flygbolag), måste du betala bytesavgift en gång. För två olika biljetter / bokningar måste du betala två gånger. Grovt uppskattat skulle vara US $ 300 för en internationell och US $ 200 för inrikesflyg
 • Du kan skrapa biljetterna och köpa en ny. Envägsbiljett från SYD till BOS (exempel) den 22 juli kommer att kosta dig om US $ 1000. Gör inte detta om dina originalbiljetter är returbiljetter och du planerar att använda returbenen. Om du inte tar det första flyget, kommer de återstående flygningarna att avbrytas om du inte betalar en förändringsavgift.
 • Prata med skolan och se om det finns ett sätt att vara fysiskt närvarande under startprogrammet. Delta i fjärrkontrollen, gör upp det under några nattskift, avstå från det, gör lite ersättningsarbete etc.
 • svaret ges 07.06.2018 02:45
  3

  Förutom Hilmar förslag, kan du också överväga att komma till USA i mitten av juli och gå in som turist. Den 20 juli eller 21, lämna USA och korsa gränsen till Kanada eller Mexiko. Tillbringa minst en natt utanför USA. Den 22 juli anländer du USA på din F1-studentvisum.

      
  svaret ges 07.06.2018 04:17
  2

  Tala med det internationella studenterkontoret på din skola först. Om du måste vara närvarande den 23 juli kan de eventuellt uppdatera startdatumet för programmet i enlighet med detta.

  Som förklarad i Förstå SEVIS-program och sessionsdatum , får du komma in i USA 30 dagar före startdatumet för ditt program (" Datumorientering eller nödvändiga aktiviteter startar ") och det kan vara uppe till 30 dagar innan klasserna startar (datumet "Initial Session Start"). Om de kan ställa in ditt startdatum för programmet till den 23 juli, det datum då din obligatoriska inriktning börjar, kan du komma in i USA den 13 juli enligt planen, vilket ger dig lite tid att bli avgjort först.

      
  svaret ges 07.06.2018 05:21