Recovering från magiska växelskadliga faror eller motståndare?

7

Under en av mina pathfinder-sessioner kom min grupp över en Rostmonster , detta möte, medan det inte var så farligt i sig, förstörde framgångsrikt en av min spelares Armor.

Detta visade sig vara mestadels en tillfällig obekvämlighet, eftersom rustningen inte var för dyr att ersätta. Men det fick mig att tänka på PC: s redskapsförstöring.

När en NPC stjäl ett objekt från gruppen är det troligt att det finns ett sätt för dem att få tillbaka det och det kan vara ett bra sätt att starta en plot.

Men när något förstörs (inte bara trasigt), kan du inte få tillbaka det. Om du inte köper en liknande sak men det är fortfarande inte samma sak och det kommer att kosta dig.

Ännu är hotet att förlora eller skadliga redskap en intressant och jag skulle vilja kunna använda den till sin fulla omfattning. (Göra redskap oanvändbar)

Eftersom jag förstår att den permanenta förstörelsen eller sällsynta eller kostsamma magiska föremål verkligen kan ilska spelare, skulle jag vilja hitta en väg för dem att reparera även de mest kraftfulla objekten, under en tid och kanske en liten mängd av resurser.

Så här ligger min fråga:

Finns det några regler, spells eller färdigheter som spelaren kan använda för att reparera, reformera eller återskapa förstörda magiska föremål? (helst inte för dyrt, svårt eller sällsynt)

    
uppsättning Dastardly 17.08.2017 16:35

1 svar

16

Om det är en magisk rustning, gör hela

svaret ges 17.08.2017 16:57