Färgad grädde från äggvita

3

Alla typer av färskt piskadkräm eller halv och en halv som jag har hittat har en ingrediens som heter Carrageenan, som interagerar väldigt konstigt med min pappa (får honom att känna sig jitterig).

Som jag var Whipping Egg whites den andra dagen, trodde jag att jag kanske skulle kunna använda det som en ersättare. Finns det något sätt att härda äggvita för att avlägsna möjligheten till salmonella, samtidigt som den inte förstör fastigheten "stela toppar" så att jag kan lägga till socker och använda den som vispad grädde?

Kan jag lägga till mjölk eller något annat till det för att smaken ska likna den med äkta vispgrädde?

Tack för dina idéer och tid!

    
uppsättning That One Actor 17.02.2016 01:52

2 svar

4

Karragenan är ett naturligt förtjockningsmedel. Det hjälper klättraslaget lättare och blir fluffigt. Jag har sett märken som inte har det men jag håller med Marti att du kanske behöver prova en hälsokostaffär.

Äggvita slår inte till nästan samma konsistens. De är mycket mer skummade. Om slagen hela vägen är de mer styva. Om du använder piskad grädde på en paj kan du göra en meringue toppning istället. Det kommer inte att vara detsamma, men det kommer att tjäna samma syfte.

Ett annat alternativ är att göra vispad grädde med förångad mjölk:
Den första länken från Google

Denna teknik ger grädde som liknar vispad grädde - den måste vara kyld och äta genast. Det smälter om det inte stabiliseras med gelatin.

    
svaret ges 17.02.2016 04:25
-1

Grunden för all vispgrädde är helt enkelt termen av det ... "piskad grädde". Du får tunga piskadkräm och slår skiten ut ur den tills den tjocknar. Ytterligare slag gör det till smör.

Vad ger piskad kräm den ikoniska smakprofilen är tillsättningarna av smakämnen som socker och vanilj. Visst kan du tillsätta förtjockningsmedel till det, men det är inte nödvändigt om det är beredd precis före konsumtionen. Förtjockningsmedel är vanligtvis ofarliga kommersiella tillsatser som hjälper till vid massproduktionen av produkten. De kan också bidra till att säkerställa konsekvens i förhållande till livslängd när de skickas och förpackas.

Recept för vispgrädde:

Hej piskningskräm Socker och Vanilj

  • Kombinera ingredienser
  • Använd muskler för att piska på det .. vispa det bra
  • Sluta när det ser ut som vispgrädde och ät det
  • Obs! - Pipa det mer för sött smör. Det är bra på bröd.

        
    svaret ges 18.02.2016 02:32