How gör Booking.com att genomföra avbokningsavgifter vid bokning utan ett kreditkort?

23

Booking.com gör det möjligt att boka boende utan kreditkort i vissa fall:

Menvadhänderomjagavbokarminbokningellerheltenkeltintedykerupppåbokningsdagen?Skulledeskickamigenpropositionattbetala?Anslutapånågotsättminamailtilltidigarebokningargjordamedettkreditkort?

Observeraattmedandeflestarumharenkostnadsfriavbokningsperiod,ärdetvanligtvisavgifterförsenavbokningelleruppvisning(exempelfrånenslumpmässigegendom):

    
uppsättning JonathanReez 06.07.2015 00:01

4 svar

12

Booking.com kommer inte att debitera dig. Hotellet kan.

De skulle behöva skicka en räkning med hjälp av kontaktinformationen. Booking.com ger dig och övertygar dig om att betala den.

    
svaret ges 22.07.2015 19:04
10

Visst aldrig bara dyker upp. I de flesta fall om du kontaktar hotellet direkt (beroende på storlek) kan du komma överenskommelse och mycket avstår från avgifterna. Jag har ett litet hotell och när människor bokar och inte dyker upp påverkar det oss verkligen. Åtminstone ha artighet att låta folk veta

    
svaret ges 08.08.2016 18:26
2

Avbeställningsreglerna kan helt enkelt vara en panna som inte är tillämplig i det här fallet, eller kanske något Booking.com lägger till alla egendomsbeskrivningar men att de inte gör något för att verkställa (eller lämna hotellet för att verkställa).

Det är ju hur många hotell har arbetat länge. Innan internetbokning (och därmed möjligheten att samla in kreditkortsuppgifter enkelt) blev allestädes närvarande, var det inte ovanligt att ett rum skulle hållas för dig tills en viss tid (säsong 7) och kunde säljas till någon annan om du inte hade visade sig (eller möjligen ringde) i tid.

Det är självklart att det är lättare att hålla fast på kreditkortsuppgifter och återhämta pengarna direkt än att genomföra rättsmedel, men det gör inte riktigt någon skillnad på om du är skyldig till några pengar och ett visst antal icke-visade , stöld, vandalism eller icke-betalning ingår i kostnaderna för att göra affärer.

    
svaret ges 29.07.2016 11:01
1

En gång har jag missat min resa men hotellet har strikt avbokningsregler. Jag trodde att jag kommer att debiteras av Booking.com, men mycket konstigt situation happene. Booking.com har gett alla mina kreditkort kopplade till kontot till hotellet (inte bara en som var kopplad till bokningen). Hotellet debiteras 100EUR för rummet. Nästa dag försökte de ladda mitt kort till 6000EUR. Det slog gränsen på mitt kort. Booking.com bekräftade att det var hotell och de är mycket ledsna. De lektioner jag har gjort:

  • Booking.com kommer att ge din kreditkortsinformation till fastighetsägaren, som inte kan vara rättvis nog. Dessutom kan ägaren arbeta med Booking.com via tredje part och kan inte valideras korrekt.
  • Jag kommer aldrig att ge Booking.com det riktiga kreditkortet. Jag bekräftar bara bokning med betalkort med 5 $ på den.

Om du följer den senaste rådgivningen kan du inte alls rädda avbokningsregler. Booking.com tvinga dig inte att betala, bara hotellet.

    
svaret ges 08.07.2017 10:52