USA vägresa - vägtullar i Iowa, Kansas, Missouri, Oklahoma och Texas

2

Vi tar en lång vägresa från Saskatchewan till Dallas-Fort Worth-området senare i år. På tidigare långa vägturer har jag fått tolltranspondrar (i Illinois och Florida), betalat pengar, eller gjort fakturering för fakturering (Toronto, ON och Seattle, WA, även om det inte visar sig att det finns några jurisdiktionsräkningar Saskatchewan-drivrutiner: )).

Vår väg tar oss genom North Dakota, östra South Dakota och Iowa längs Nebraska gränsen till Kansas City, sedan sydväst genom Wichita och Oklahoma City till Dallas-Fort Worth, sedan nordväst till Santa Fe, norrut till Denver, sedan till Black Hills i South Dakota innan vi åker hem.

Jag tror att de enda vägarna vi kommer att möta är i Kansas, Oklahoma och Texas. Jag har beställt en TxTag, som inte har några underhållskostnader och tar hand om oss, verkar det, både i Kansas och Texas. Är detta korrekt?

Och vad sägs om Oklahoma? Kan jag betala kontanta vägtullar? Behövs exakt förändring? (Eller kan man betala med kort?) Det verkar som om en enda transponder för hela detta område inte är för praktisk.

Missar jag några områden?

För posten, Illinois och Florida passerar har inga underhållsavgifter och post till någon amerikansk adress (och jag har en). De räddade oss mycket tid att köra i dessa stater. Jag skulle vilja ha så mycket av den fördelen på den här resan som jag kan - färre saker att tänka på.

    
uppsättning Jim MacKenzie 26.02.2018 20:53

1 svar

1

I-44 i Oklahoma har åtminstone fortfarande kontanta vägtullar på sina avgiftsbelagda sektioner. Men jag skulle rekommendera att ha tillräckligt med mynt för att betala vägtullarna, eftersom kassaskupan för att acceptera räkningar inte alltid är bemannad, och medan huvudlinjens vägtullar fortfarande har körfält med mekaniska sedlar, är de finiga och "endast mynt" körfält kommer att ha en mycket kortare linje.

    
svaret ges 04.03.2018 17:50