Duschbassäng över eller till sidan av plattorna

0

Jag lägger på min badrumsgolv och lägger in en ny duschbas. Vad gör jag först? Lägger jag plattor på hela golvet och sedan men basen över den? eller sätt basen och lägg sedan plattorna på det?

    
uppsättning hazoriz 15.08.2014 17:29

2 svar

2

Du borde placera badkar och kakelskivor ner på golvet där duschen kommer att vara och sedan när karet är installerat kakel upp till kanten. Du vill inte ha kakel under som det kan eller kanske inte hamna i nivå, det kan eller kanske inte lösas efter att vikten sätts på den och viktigast av allt är injektionsvätska inte vattentät ... det kommer att absorbera vatten och du vill definitivt inte det under duschen.

    
svaret ges 15.08.2014 17:49
1

I grund och botten om du vill göra det enklaste sättet och rätt - duschbassängen eller badkaret är det andra som installeras i ett badrum. Den första är den grundläggande ramen för badrummet.

Avloppsrör, tunna under basen (för vissa), vad du än behöver göra får du basen / badkaret i sten. Nästa steg är att förbereda resten av golvet för kakel och kakel. Den enda gången att detta skulle skilja sig är om du gjorde en clawfoot tub.

    
svaret ges 15.08.2014 23:37