Varför var inte mer Death Eaters kysst av en demens?

8

Varför hade inte Dumbledore och ministeriet mest, om inte alla Death Eaters fångade kysst av en Dementor, särskilt de som Bellatrix?

    
uppsättning jossgod 05.09.2014 07:39

3 svar

8

Först : Eftersom Dementors kyss är allmänt ansedd som ett öde sämre än döden, skulle det inte vara en dom som överlämnades ofta - om alls - i ett samhälle som är allmänt anti-dödsstraff.

Av ministeriet, i allmänhet : Även om vi inte vet mycket om dömningsriktlinjer för magiska brott, är det en av de saker vi gör , att även de tre oförlåtna Förbanningar bär med sig "bara" en mening om livet i Azkaban. Livslängden kallas "automatisk" av Barty Crouch Jr. när han poserar som Alistair Moody, och det var för användning av dessa förbanningar att de flesta av Death Eaters åtalades och dömdes till Azkaban (Bellatrix och Barty Crouch Jr. för att använda Cruciatus förbannelse på Longbottoms, Antonin Dolohov för att använda Avada Kedavra på Prewitts, och så vidare).

Livslängden är sålunda både minimalt och effektivt maximalt: de två högre meningarna som vi känner till - död och Dementor's Kiss - är logiskt omöjliga att införa samtidigt med livet i Azkaban. Det är möjligt, men osannolikt, att oavsett kriminalkriminalitetskod som används av Wizarding Britain tillåter ett visst utrymme för dömandet, är det enda påstående undantaget från livet i Azkaban-satsen tappade avgifter för dem som tvingades (eller kunde övertyga ministeriet de var tvingas) att använda oförlåtliga banor.

De enda två fallen av Dementor's Kiss är avgjord som en mening mot Sirius Black och Barty Crouch Jr., och gavs båda bara efter att de hade rymt Akzaban. Således är en Dementors Kiss sannolikt en mening som bara kan göras till dem som flyger från Azkaban.

Dumbledore, specifikt : Dumbledore, men en kraftfull och inflytelserik trollkarl, kunde endast (potentiellt) påverka dömandet genom sin position som Chief Warlock i Wizengamot . Eftersom det är oklart vad exakt positionen av Chief Warlock medför, kan det faktiskt inte tillåta honom något att säga i dömandet av brottslingar. Om det inte har Dumbledore ingen rättslig kraft. Om det gör det, är han bunden att ge endast de meningar som är tillåtna enligt lag.

TL; DR : Från texten kan vi anta att den maximala meningen för användning av en oförlåtlig förbannelse är livet i Azkaban. Captured Death Eaters efter det första trollkriget fick inte Dementors kyss eftersom lagen inte tillåter det.

    
svaret ges 05.09.2014 08:34
2

Det anses troligen grymt, och används bara i extrema fall.

Dementors kyss är ett särskilt hemskt öde. Dementorerna suger ut sina offeras själ och lämnar dem som ett tomt skal och förstör deras själ för alltid.

“They call it the Dementors’ Kiss,’ said Lupin, with a slightly twisted smile. ‘It’s what Dementors do to those they wish to destroy utterly. I suppose there must be some kind of mouth under there, because they clamp their jaws upon the mouth of the victim and – and suck out his soul.’

Harry accidentally spat out a bit of Butterbeer. ‘What – they kill –?’

‘Oh, no,’ said Lupin. ‘Much worse than that. You can exist without your soul, you know, as long as your brain and heart are still working. But you’ll have no sense of self any more, no memory, no … anything. There’s no chance at all of recovery. You’ll just – exist. As an empty shell. And your soul is gone for ever … lost.”
- Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, Chapter 12 (The Patronus)

Lupin innebär att Harry är så hemskt öde att ingen, oavsett vem, förtjänar det.

“Harry sat stunned for a moment at the idea of someone having their soul sucked out through their mouth. But then he thought of Black.

‘He deserves it,’ he said suddenly.

‘You think so?’ said Lupin lightly. ‘Do you really think anyone deserves that?”
- Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, Chapter 12 (The Patronus)

Dumbledore misstänker också helt enkelt att använda Dementors alls, så han skulle nästan säkert vara stark mot att faktiskt låta dem suga ut någons själ.

“Let’s hear his information, I say, and throw him straight back to the Dementors.’ Dumbledore made a small noise of dissent through his long, crooked nose. ‘Ah, I was forgetting … you don’t like the Dementors, do you, Albus?’ said Moody, with a sardonic smile.

‘No,’ said Dumbledore calmly, ‘I’m afraid I don’t. I have long felt the Ministry is wrong to ally itself with such creatures.”
- Harry Potter and the Goblet of Fire, Chapter 30 (The Pensieve)

Eftersom det ansågs vara så grymt, var det osannolikt att det ofta var ett straff, och folket mot det avvisades även om det användes på Death Eaters eller våldsamma brottslingar. Dessutom måste meningen godkännas av juryn innan den kan utföras.

“I now ask the jury,’ shouted Mr Crouch, ‘to raise their hands if they believe, as I do, that these crimes deserve a life sentence in Azkaban.’ In unison, the witches and wizards along the right-hand side of the dungeon raised their hands.”
- Harry Potter and the Goblet of Fire, Chapter 30 (The Pensieve)

Om frågan om dömande var "förtjänar de att få sin själ att suga ut" är det troligt att minst en del jurymedlemmar skulle vara mindre villiga att säga att den är förtjänad.

Bestämning för jämförbara brott var normalt en livslängd.

Straffet för de typer av brott som Death Eaters dömdes för var typiskt en livslängd i Azkaban, så det skulle vara den accepterade meningen. Till exempel, Bellatrix dömdes för att tortera Longbottoms med hjälp av de oförlåtna kurserna.

“Bellatrix Lestrange, convicted of the torture and permanent incapacitation of Frank and Alice Longbottom.”
- Harry Potter and the Order of the Phoenix, Chapter 25 (The Beetle at Bay)

Det accepterade straffet för att använda de oförlåtna kurserna var sannolikt en livslängd i Azkaban.

“Now … those three curses – Avada Kedavra, Imperius and Cruciatus – are known as the Unforgivable Curses. The use of any one of them on a fellow human being is enough to earn a life sentence in Azkaban.”
- Harry Potter and the Goblet of Fire, Chapter 14 (The Unforgivable Curses)

Eftersom detta verkar vara den accepterade meningen för att använda de oförlåtna kurserna, skulle det vara lättare att få en jury att komma överens med den snarare än en Dementor's Kiss. Andra dödsätare dömdes för mord, och eftersom straffet för att använda de oförlåtna förbannelserna, som inkluderar dödsförbudet, verkar vara en livslängd, är det sannolikt att mordet vanligtvis ges en livslängd.

“Antonin Dolohov, read the legend beneath a wizard with a long, pale, twisted face who was sneering up at Harry, convicted of the brutal murders of Gideon and Fabian Prewett.”
- Harry Potter and the Order of the Phoenix, Chapter 25 (The Beetle at Bay)

Eftersom det verkar vara meningen om jämförbara brott mot dem som Death Eaters dömdes för, skulle det sannolikt vara meningen som Death Eaters skulle få för sina brott också.

    
svaret ges 13.11.2018 03:05
0

Förutom de punkter som gjorts i de andra svaren kan det finnas en annan anledning att begränsa tillämpningen av dementors kyss. Om de personer som för närvarande bor i Azkaban istället skulle ha kyssts, skulle det finnas många färre fångar för demenserna att vakta och föra av. Om Azkaban inte kan ge tillräckligt med stimulans för alla demensorer, kommer de att söka det någon annanstans. Detta sätter naturligtvis den bredare (oskyldiga) trollkarlen (och Muggles, för den delen) i fara.

Genom att hålla många fångar i Azkaban, i motsats till att bara ha dem kyssade genast, håller ministeriet upp dementer som sysslar med dåliga människor, så de kommer inte att störa goda människor. Således kan den till synes mjukare straffet för Death Eaters faktiskt bättre övergripande för resten av världen.

Jag kan inte bevisa att detta är sant, men det stöds kanske av följande uttalande som Dumbledore gör till Fudge i slutet av Gobllet of Fire :

"They will not remain loyal to you, Fudge! Voldemort can offer them much more scope for their powers and their pleasures than you can!

Detta tycks vara en indikation på vikten av att ge demens så stor omfattning som möjligt, eftersom de annars kan överge ministeriet.

    
svaret ges 13.11.2018 03:18