Alumium Wiring i Charlotte, NC [duplicat]

0

Min son har precis köpt ett hus i Charlotte, NC som byggdes på 1960-talet. Är Aluminium Wiring och Pigs tailing acceptabelt för kod i Charlotte, NC?

    
uppsättning Sunny 09.10.2017 20:04

1 svar

-1

Aluminium används inte längre i kabeldragning någonstans i USA där NFPAs elektriska koder accepteras, som jag vet om, det hade använts för många år sedan och är så långt jag vet mot kod (någon kan ha en guide till NFPA NEC som säger detta). Ditt hem kan ha byggts innan de nya koderna antogs - så det existerar som det är.

Naturligtvis beror det verkligen på stat och län och när de antog koderna. du borde prata med byggnadskodavdelningen i ditt land och län för att verifiera när förändringen ägde rum och när ditt hus byggdes. Vidare notera några elektriska uppgraderingar som gjordes, eventuella byggnadsändringar eller renoveringar - orsaken är att det finns rättsmedel som du kan ha mot säljaren för att få ledningarna att bytas ut. Det kan betraktas som en materiell fråga (som i fakta) som krävs för offentliggörande .. för detta skulle du behöva konsultera en fastighetsmäklare i ditt område.

Problemet med aluminium var en sak som kallades Galvanic Corrosion - det skapade en mycket stor potential för elektriska bränder skulle korrosion uppstå och anslutningen skulle gå sönder och då skulle du få gnistor mm och skapa flammor, varför den togs bort från Använd, även om jag tror att de i vissa fall tillåter att den fortsätter att användas för jordtråd - men INTE citera mig på det.

Nu på dina frågor: Grisstjärning verkar tillåtet och är en metod för att lösa problemet med aluminiumkablar utan att byta ut alla ledningar i hemmet.

Se den här länken för mer information: Charlotte NC Aluminium Wiring Repair

    
svaret ges 10.10.2017 00:36