Varför blåser denna baseboardfärg och tar bort?

1

Jag bifogar några bilder jag tog. Det här har varit ett pågående problem med att baseboarden drar bort och fint svart damm kvar, där det drar bort. Det är en spricka under fönstret som har blivit större. Detta sker hela tiden i detta korta fönster under en uppsättning av tre fönster. Färgen som inte är ny (målad 4 år sedan) har också börjat bubbla. Jag vill veta om det är ett stort problem eller traditionell bosättning. Vårt hus byggdes 1999.

    
uppsättning Heather 22.12.2016 23:41

1 svar

3

Det finns många olika anledningar att detta kan hända från luftfuktighetsnivåer i hemmet till billig färg för att blanda en primer med en felaktig topplack.

Men ... vad du beskriver låter som att dina fönster läcker. Jag tror att vatten penetrerar under dina fönster. Sprickan beror förmodligen på att vatten sitter i ramverket vilket gör att det sväller tills det torkar (om det gör).

Jag skulle popa hela körningen av baseboard och ta några bilder för oss. Färgen på baseboardsna plus baseboardsna sprickar där den möter vägg plus de andra sakerna som pågår får mig att tro att du hittar mögel bakom eller början av mögel.

Därifrån måste vi fixa grunden till orsaken, som kanske bara är en viss lutning eller en inneboende fråga med fönstret och du kan behöva göra om en liten gipsmur på insidan. Men jag tvivlar på att det här bara är en färgfråga.

    
svaret ges 22.12.2016 23:50