Vilka tider tillåter vandrarhem att checka in?

5

Om jag skulle boka ett vandrarhem i Europa för en natt, vid vilken tidpunkt under dagen (före den kvällen) skulle jag kunna checka in och undvika att behöva bära all min skräp när syn ser?

Jag vet att detta kan vara annorlunda, skiljer sig från vandrarhem till vandrarhem och till och med land till land. Men just nu behöver jag bara en generell riktlinje för att få en grov idé för mitt schema.

    
uppsättning MarkE 17.09.2013 11:03

2 svar

11
Typiska tidigaste incheckningstider är mellan kl. 12.00 och 16.00 - men om din oro är bagage är det inte särskilt relevant som ganska mycket alla vandrarhem och hotell erbjuder för att säkert lagra ditt bagage för dig innan du checkar in och efter kassan .

Vissa vandrarhem har dessutom personliga skåp, eftersom sovsalar är mer eller mindre offentligt tillgängliga, så du vill inte lämna värdesaker i dem.

    
svaret ges 17.09.2013 11:24
5

Om du bokar online (t.ex. hostelbookers, hostelworld), bekräftar bekräftelsemeddelandet nästan alltid vilken tid incheckningen är (och kassan).

Men jag har funnit att vanligtvis mest populära vandrarhem rymmer att du kan komma på ett tidigt flyg eller tåg och låter dig lämna ditt bagage där och komma tillbaka när sovsal / rum / säng är redo för din checka in. Men igen, kolla deras webbplats - till exempel tar många av YHAs i Nordamerika ut för användning av detta rum.

Men i allmänhet måste folk som lämnar checka ut en viss tid mellan kl. 10 och 12, beroende på vandrarhemmet, då sker städning (vissa ställen kräver att du inte bor i sovsalarna under den här tiden) och nyanlända kan checka in några tid efter detta - ofta från 12:00, 14:00 eller 16:00, ungefär. Återigen beror det på vandrarhemmet, det är inte en land-för-land regel.

    
svaret ges 17.09.2013 17:10