Varför tror robotarna att äta Casshern kommer att läka världen?

4

Casshern Sins introduceras vi snabbt till vår anit-hjälte Casshern och hans till synes eviga kamp för att överleva i den förstörda värld.

Han blir ständigt attackerad, inte bara för sina missgärningar, utan för att de återstående robotarna tror mycket starkt att äter han kommer att läka Ruinens värld.

Men varför tror de på detta?

Varför är dessa varelser som förmodligen inte behöver näring och sannolikt inte ens matsmältningssystem tror att att äta en till synes oövervinnerlig robot plötsligt kommer att återuppliva sin värld till sin tidigare ära?

    
uppsättning Tablemaker 25.06.2012 17:10

1 svar

3

Jag tror att nyckeln här är vad Casshern är.

Inte säker på om detta anses vara en spoiler själv, men Casshern är en robot själv. Eller vad är känt som en Neodroid eller en robot med ett mänskligt sinne. Han var ursprungligen en tjänare till roboten Boss (Breaking Boss) och skickades som den mest kraftfulla i robotarmén för att förstöra Luna som skulle vara mänsklighetens frälsning mot robotstyrning.

Casshern gick för att förstöra Luna, men i processen blev jorden giftig. Robotar är i ett stadigt förfall Med undantag för Casshern är hans kropp odödlig.

Så ... eftersom Casshern inte försämras, och han är en robot, och han är uppenbarligen orsaken till rysningen, tror andra robotar att integrera honom med dem att ge dem sin odödlighet.

    
svaret ges 28.06.2012 03:56