1970s TV-skräckutställning där en armoured kommer till liv och bär en ung pojke

7

Jag minns bara den här scenen från vad jag tror var en skräckfilms-TV-serie från 70-talet.
Jag föddes 1970, så jag tror att jag tittade på den mellan 1973 och 1977? Det var i färg och det sågs på amerikansk tv och tycktes skötas på videoband, vilket är anledningen till att jag säger att det var en tv-serie eller tv-film. Det kunde ha varit brittiskt också för att det inte fanns någon dialog i scenen.

På scenen står en medeltida armor, som de gamla riddarna bar, på en hall som du ser i slott i skräckfilmer. Det verkar komma till liv och kommer att gå ner i hallen och in i en sovande pojkes rum, som såg ut att vara ca 8? år gammal och med brunt hår och bär sedan tillbaka honom från rummet och nerför korridoren. Det här var en väldigt läskig plats och hade en riktigt obehaglig känsla för det och det var vid den här tiden en vuxen sa något som "du borde inte titta på det här" eller något sådant och släckte det!

Jag tror inte att det var "Dark Shadows", men jag kunde ha fel. Jag verkar komma ihåg att det var på natten när jag såg det här. Jag vet att britterna producerade mycket tv-skräck som sköts på videoband vid denna tidpunkt.

Det sköt definitivt på videoband och hade utseendet på en Dark Shadows-episod.

    
uppsättning the guest 15.07.2017 16:35

0 svar