Ancestry of Struckers i "The Gifted"

1

Är struckersna i " The Gifted " tv-serien relaterad till Baron Wolfgang von Strucker? Liksom hans efterkommande eller det är bara en slump.

PS: Jag började precis titta på serien.

    
uppsättning Shreedhar 05.12.2017 22:42

2 svar

5

I episoden "hot of eXtinction" lär vi oss att fadern, Reed Strucker, är sonson av Andreas von Strucker . Det hänvisades inte till hur Andreas och hans tvilling relaterade till andra karaktärer i Marvel Universe.

Hydra och Baron Strucker är dock intellektuella egenskaper hos MCU / Disney medan X-men & mutanter är Fox egenskaper. Det betyder att eventuella ytterligare slipsar förmodligen inte kommer att bli uppenbara. Mest troligt kommer det att behandlas som Deadpool där länkarna inte uttryckligen anges utan snarare underförstådda.

UPDATE: Med Disneys senaste förvärv av mycket av Fox , är en X-Men / MCU crossover tillbaka på bordet. Det kan nu vara möjligt att Baron von Strucker är knuten till de andra 4 generationerna av Strucker-familjen som visas i TV-serien. Jag skulle gissa inte förrän säsong 2 eller senare, dock.

    
svaret ges 05.12.2017 22:50
-1

Tja, det här kan inte vara annat än i 1998-filmen, nick-raserens agent, det visar att baronen i den filmen föddes samma år som Andreas och Andrea i begåvade, så om de var syskon som var snygga visar det också att det är tradition för att beteckna tvillingar i familjen Andreas och Andrea för att vi ser en ung Andrea i x2 som är i den gamla tidslinjen och kan vara dotter till Otto-strucker och i nick raseri av skyddsbaroner barn är Andrea och Werner som visar att hon har en tvilling som är mest sannolikt död och vi upptäcker hon hemligt viper så hon dog sannolikt också och den filmen distribuerades av räv och de fick också låna namnrättigheter från räv till Andrea. Vad pratade jag om.

    
svaret ges 27.12.2017 15:26