Vilken typ av fästelement ska jag använda vid byte av yttre däckskivor?

1

Jag har en trä gångväg som leder från mitt däck ner till min pool. Några av brädorna är ruttna och jag vill byta ut dem. Är det här ett projekt för ett spikpistol (vilket är hur allt är för närvarande nedlagt) eller en skruvpistol? Anledning jag frågar är att medan de nuvarande brädorna sätts ner med naglar, måste jag hamra i naglarna antagligen en gång var sjätte månad i slumpmässiga fläckar? Skulle fläta på skruvar hålla träet bättre och behöver inte "skruvas om" var 6: e månad?

    
uppsättning RedLight GreenLight 19.01.2017 15:12

4 svar

4

Däck har byggts med skruvar under de senaste 30 åren där jag bor. Naglar är oerhörda av den anledningen du nämnde. Din lokala maskinvaruhandel kommer att ha ett urval av epoxi-belagda eller galvaniserade skruvar i olika färger som kommer att fungera bra. 2-1 / 2 "är typisk för 5/4 decking och 3" för 2-by-decking.

Du kan använda en standardborr för att driva däckskruvar. Du behöver inte en skruvpistol, men den automatiska djupfunktionen som de erbjuder kan spara tid på stora projekt.

    
svaret ges 19.01.2017 16:02
1

Om du vill använda trä skulle jag använda tryckbehandlade brädor (antingen 2x4 eller 5/4 radie kant) och säkra dem med ACQ skruvar. De är antingen bruna eller gröna beroende på var du bor. Första kontrollen är dock strängarnas skick (brädor som löper vinkelrätt mot däckbrädorna) för att se om de har ruttat ut. Om de är ruttna, ska du byta ut dem eller naglarna och skruvarna kommer aldrig att hålla.

Om du har en större budget, överväg att använda en av de kompositdäcksplattor som Trex. Du behöver inte fläcka dem någonsin och de ruttnar inte.

Skål, MarkR

    
svaret ges 19.01.2017 16:17
-1

Träskruvar är definitivt vägen att gå. De kommer att dra däckbrädet tätt mot stången. Jag är inte säker på vilken typ av trä du har för ditt projekt, men det här Fastenmaster

svaret ges 13.02.2017 03:43
-1

Vi använder till stor del galvaniserade hylsankar och bussar. Men i områden nära kusten där salthalten i luften är hög använder vi rostfritt stålfästningar som borde vara mycket längre.

    
svaret ges 27.11.2017 05:53