Schlage singelcylinderlåsset släpper inte från dörren

1

Jag har en nosy husägare förening som kommer när som helst som de vill .... min integritet respekteras inte. Jag har köpt ett identiskt Schlage-set, har tagit bort alla skruvar jag kan, men locken släpper inte av. Några förslag till borttagning utan att skada trädörren?

    
uppsättning Homechore 06.05.2016 19:16

2 svar

1

Om du har en identisk låssats, vet du exakt hur många fästskruvar det finns. Om du tar bort dem, lossnar inte täckplåtarna, de måste hållas på plats genom vidhäftning till dörrens finish.

Använd din skarpaste kniv och skar försiktigt ut färgen eller lacken bredvid täckplåtarna. Betygsätt det hela vägen, arbeta försiktigt knivpunkten under kanten på locket. Var väldigt tålmodig och pry bara lite åt gången.

Du kommer att förbättra dig med träning, så arbeta på den inre täckplattan först, vilket leder till mindre skador runt ytterkåpan för att locka uppmärksamheten hos HOA snoops.

    
svaret ges 06.05.2016 19:52
1

Några typer av låssatser gör att hela locket skruvas på och av, med något som en remnyckel. Normalt är det inre skiktet som du kan skruva av (av tydliga skäl.)

Om du skulle ha hemvist, skulle du också kunna borra och lägga till en ny låssats, för att vara icke-subtil om den. Eller ett halvt dussin, för att vara riktigt inte subtilt om det, och några kedjor också för när du är hemma.

Jag tror emellertid att det är en utmärkt idé att få video- och / eller fotografiska bevis, särskilt om det visar sig vara någon annan person med en viktig tillgång. Jag anser att byta alla låser för att vara en viktig del av att flytta in i ett nytt hus - du har ingen aning om vem som kan ha en "reservnyckel" från de tidigare beboarna eller vet att det finns en under den tredje klippan till vänster om dörren de glömde att berätta om. Tydligt video bevis kan vara mycket användbart, även om allt du gör är att se till att var och en av dina grannar och lokala medier har en kopia av det innan nästa möte för huseägare, så att du kan hysa en städad uppror.

    
svaret ges 06.05.2016 20:53