Vilka "Wolverine and the X-Men" -samlingar handlar om Toad & Husks relation?

3

Försöker hitta Wolverine och X-Men paperbacks som handlar om förhållandet Toad byggt med Husk, tills han gick med i Hellfire Academy med henne och Quentin Quire, och var de två bröt upp strax efteråt.

    
uppsättning Gothamite24 17.12.2018 05:30

1 svar

4

Den fullständiga listan över Wolverine och X-Men -problemen med både Toad and Husk kan erhållas med #

Problemen där de samverkar är dock listade nedan. För läsbarhetens skull är alla paneler kopplade till men inte inkluderade, eftersom det skulle snedvrida punktlistan.

  • Utgåva # 9 : Paddan möter Skal efter att ha sparat någon från ett fall (genom att fånga honom med hans tunga). Husk är imponerad,

  • Utgåva # 14 : Pad och Skal delta i samma möte, och Toad hoppas att behålla en av hennes skjul och fantaserar om att ha te med det. Upp till läsaren för att bedöma hur obehagligt det är;

  • Utgåva # 15 : Padda och Skal spendera lite kvalitetstid i de fina grottorna under skola;

  • Utgåva # 18 och # 19 : Husk avgår och nämner Toad på väg ut; hon berättar att han ska stanna i skolan och inte följa henne för tillfället,

  • Utgåva # 30 , # 31 , # 32 : Toad ansluter sig till Hellfire Academy, tillsammans med Omega Kid (Quentin Quire); där är han fortfarande fast i en vaktmästare roll Husk bryter upp (av sorter) med honom efter att han "skämmer över" henne och föreslår att några Hellfire-barn inte vill vara grymma.

  • Utgåva # 35 : Padda sönder Skinkas lager (som hon gick på bärsärkagång), vilket orsakar henne att förlora hennes Hellfire Academy minnen, tillsammans med Toads kärlek (även om det är uppenbart att hon är villig att ge det ett nytt skott i nummer 41).

De samlas alla i pappersbackar, antingen den stora feta som samlar alla 43 frågor av Wolverine och X-Men run ( Amazon-länken ) eller kortare volymer som samlar 5 volymer vardera, till exempel den här för "Hellfire" -bågen (det vill säga problem # 30 till # 35 - vilket är förmodligen det där du ser det mesta ut av Toad / Husk interaktion).

    
svaret ges 17.12.2018 11:03