Vilken typ av golv kommer att matcha min befintliga brasilianska Körsbärsteknik?

1

Jag kan inte hitta dessa konstruerade trästycken för 9'* 5 "-hålan i mitt vardagsrum som jag behöver fylla. Eftersom de som är ute ur lådan ändå skulle bli mycket ljusare än vad jag redan har på golvet kan Jag ersätter med en annan typ av trägolv?

    
uppsättning Seeta Somagani 01.07.2013 23:21

2 svar

1

Om det är ett flytande golv, är det bästa sättet att ta det ifrån varandra, lägg sedan det ihop igen i de nya brädorna så att de inte är på en enda plats.

Som sagt, är du säker de nya styrelserna kommer inte att matcha de installerade? Jag antar att det här kan vara på kanten av ett rum, så det kanske inte är så mycket som bleknar till att börja med.

När det gäller att använda något annat, kan du säkert, men du skulle sannolikt behöva gå med minst samma tillverkare för att säkerställa att matchen matchar. Och jag tvivlar på att du skulle få en bättre match än de som du redan har i lådan ändå.

    
svaret ges 03.07.2013 00:06
0

Brasiliansk körsbär mörknar med ljus men det mörkar bara till en viss punkt. Sätt de saker du har på lager på golvet. Lev med färgvariationen i några månader tills det smälter. Om det verkligen stör dig några månader senare, eftersom det inte har förändrats täcker du omliggande omgivningar och sätter en växelampa på den tills du är lycklig.

    
svaret ges 02.08.2013 06:06