Chiang Mai Trek utan Elephant Ride

12

Jag är på väg till Chiang Mai, Thailand i flera dagar i slutet av januari och jag vill göra en 3 dag, 2 natt trek, men jag letar efter en som inte innehåller elefantritt och det verkar allvarligt begränsa mina val. Jag är inte säker på elefants levnadsvillkor och det verkar som en potentiellt grym inställning för elefanterna (snälla rätta mig om jag har fel eftersom jag inte har varit där själv).

Finns det några vandringsturer i Chiang Mai som inte har elefantritt?

    
uppsättning justinl 19.12.2011 01:58

2 svar

7

Godhet, du skämtar inte, det är svårt att hitta.

Jag kan erbjuda följande:

Barking Gecko Tours: 2 Day 1 Night Trek och 3 Day 2 Night Trek , båda som säkert inte MENTION elefanter, trots att ha en bild av en på deras banderoller. De är officiellt licensierade av Thailands turismsmyndighet (TAT).

    
svaret ges 19.12.2011 03:11
5

Om du är villig att se lite längre bort, Chiang Dao Nest , lite över en timme norr om Chiang Mai, gör ganska bra elefantfria vandringar. Deras webbplats nämner också några vandringar med elefantritt, men de har också många andra alternativ.

Deras guider är alla lokala kullstammar och överallt är deras inställning ganska bra, de hämtar dig från Chiang Mai på morgonen eller natten innan och Nest är ett riktigt trevligt ställe att bo.

Här är några fotografiska bevis från min egen (elefantlös) trek med dem tillbaka 2005.

    
svaret ges 20.08.2013 01:37