Hur man får honom att jaga dig

När du verkligen gillar en kille gör du ditt bästa för att fånga hans öga, hans uppmärksamhet och förhoppningsvis hans hjärta. Men i stället för att tappa efter honom och försöka vara den som gör allt som strävar efter, är den goda nyheten att det finns sex viktiga sätt att sätta oddsen till din fördel och få honom att jaga dig istället.

1. vara säker

Om du vill att en man ska jaga dig är det viktigt att du tycker att du är värdig att jagas och jagas. Du måste vara din egen förespråkare och ha förtroende för hur fantastisk och fantastisk du är om du vill att han vill ha dig. Om du ökar dina självförtroende och bygger din självkänsla, kommer han att lockas till din utåtriktade natur och de positiva vibbar som du lägger ut där. När du känner till ditt självvärde och känner igen hur mycket du har att erbjuda kommer detta att resonera med andra. Och även om detta verkligen inte betyder att du ska agera på ett inbördes, egoistiskt eller motbjudande sätt, betyder det att du ska tro på dig själv och veta att du är en person med högt värde och är värda att jagas i första plats.

2. vara mystisk

När du kan skapa en mystisk känsla runt dig och din dagliga rutin är det mer troligt att en man jagar dig. Till exempel, istället för att berätta för honom varje sak du gjorde under helgen och ge honom en lek-för-lek, bör du hålla sakerna vaga för att väcka hans intresse. På det sättet kommer han att undra vem du var med och vad du gjorde, och han kommer att vara mer intresserad av att lära känna dig eftersom det finns mer än du ser. När du väljer att vara svårfångad och vag med honom blir han ännu mer fascinerad och inspirerad att lära sig mer om dig och försöka lista ut dig.

3. var inte så tillgänglig

Människor vill ofta ha det de inte kan ha, och om du försöker få en man att jaga dig är det viktigt att du inte gör dig alltför tillgänglig för honom. Till exempel, medan du kanske är benägen att skicka tillbaka honom direkt eller släppa allt för att se honom och umgås med honom, bör du inte göra det så lätt för honom att vara i kontakt med dig. När du skapar en känsla av avstånd mellan er och gör det svårare för honom att spåra dig, kommer han att vara ännu mer benägen att förfölja dig eftersom han ännu inte har vunnit dig. Om han kan känna att han inte är din högsta prioritet kommer han sannolikt att arbeta ännu hårdare för att nå den statusen med dig.

4. ha ditt eget liv

Vilka aktiviteter tycker du mest om att göra? Vad är du brinner för? För att få en man att jaga dig är det absolut nödvändigt att du har dina egna intressen, hobbyer och sysselsättningar. Om du vill fånga hans uppmärksamhet måste han veta att du är en flerdimensionell person med ett fullt och roligt liv. Istället för att sitta hemma och vänta på hans samtal eller text är det mer troligt att han jagar dig och blir fascinerad av dig om du är ute och vill leva ditt eget liv, eftersom han vill vara en del av det. Oavsett om du tar röstlektioner, gillar att besöka konstmuseer, volontärarbete eller deltar i en bowlingliga, kommer han att vara ännu mer benägna att jaga dig eftersom du inte nödvändigtvis behöver honom i ditt liv för att få ditt eget liv.

5. inte alltid initiera

Om du vill få en man att jaga dig måste du ge honom möjlighet att göra det. Till exempel, om du alltid är den som når ut till honom och initierar planer, skickar sms till honom under helgen och ringer till honom när han tänker, ger du inte ens honom en chans att följa dig, eftersom du är den som jagar honom. Även om du kanske vill se honom hela tiden, prata med honom och skicka sms till honom för att du verkligen gillar honom, är det viktigt att du ger honom chansen att ta ledningen och följa dig. I många fall kommer en kille inte att ta sig tid att jaga en tjej som jagar honom eftersom han vet att han inte behöver göra det.

6. fortsätt flirta

Vad är fel med lite vänlig och flirtig tävling? För att få en man att jaga dig ska han inte känna att han redan har tagit dig och att du bara har ögon för honom. Till exempel, om du naturligtvis är flörtig med andra runt dig ibland och inte bara begränsar dig till att vara lekfull med honom, kommer han att vara ännu mer benägen att jaga dig eftersom han vill vara den enda killen med du flirta. När han ser dig skämta, skratta med andra och ha kul med någon annan, kommer han att försöka ännu hårdare att jaga och förfölja dig så att han är det enda fokus för din uppmärksamhet och tillgivenhet.