21 frågor att ställa en kille att lära känna honom

Om du vill lära känna en kille lite bättre kan det vara svårt att ta reda på exakt vad du ska säga till honom för att stärka ditt band. Den goda nyheten är att det finns 21 viktiga frågor att ställa en kille för att lära känna honom bättre och samtidigt lägga grunden för en meningsfull och långvarig kontakt med varandra.

1. hur ser din familj ut?

Att veta mer om sin familj kan hjälpa dig inte bara om hur han växte upp, utan hur hans förhållande är till sin familj idag. Om du vill lära dig mer om honom som går förbi det ytliga är detta en nyckelfråga att ställa.

2. vad är ditt favoritminne i barndomen?

Barndomsupplevelser formar ofta den person som du är idag, och för att få veta mer om din kille och vad som är viktigt för honom kan den här frågan låta dig veta mer om vad han verkligen värdesätter. Oavsett om det är dags med sin mormor eller att åka på en resa till Frankrike, kan den här frågan göra det möjligt för dig att veta om vad han värdesätter.

3. vad är din favoritlåt?

En grabbs musiksmak kan ge dig mer inblick i hans gillar och ogillar, och genom att fråga om hans favoritmusik skapar du en möjlighet att inte bara binda över delade favoritband utan också upptäcka nya typer av musik.

4. var ser du dig själv på fem år?

En fråga om hans framtida mål, förhoppningar och drömmar är något som inte bara kan göra dig närmare utan också kan berätta om du vill ha samma saker.

5. vill du ha barn?

Fråga om hans önskan att få barn i framtiden är ett måste om du vill ha barn en dag. Om detta är ett måste för dig, är det bättre att veta det nu.

6. om du kunde ha en supermakt, vad skulle det vara?

Om du vill låsa upp en grabbs lekfulla sida är den här frågan ett bra sätt att bryta isen och se var han faller på superhjältspektrumet. Oavsett om han väljer förmågan att flyga, superstyrka eller superhastighet, är detta en superfråga som sannolikt kommer att garantera dig lite skratt och lekfull skämt.

7. vad tycker du mest om i ditt jobb?

Att ställa denna fråga om arbete kan inte bara föra dig närmare varandra genom att avslöja mer om hans dagliga liv, men det kan också låta dig veta mer om hans prioriteringar. Oavsett vilken del av jobbet han tycker mest om kan det hjälpa dig att lära dig vad han är mest passionerad för i sin karriär.

8. om du kunde resa någonstans, vart skulle du gå?

Resefrågor är inte bara bra när det gäller att skapa en rolig konversation, men det är möjligt att diskussioner om resor och semestrar kan leda till ett par resa längs vägen.

9. vad letar du efter i ett förhållande?

Det här är en tvingande fråga att ställa en kille för att ta reda på om ni båda är på samma sida. Om du letar efter ett seriöst förhållande medan han mestadels är intresserad av vänner med fördelar, är det bäst att diskutera det öppet och ärligt så att du inte slösar bort din tid.

10. vad är din favoritfilm?

Är han ett actionfan? Skräck? Drama? Om du vill lära känna honom bättre kan kunskap om vilka typer av filmer han gillar inte bara berätta mer om hans intressen och passioner, men det kan också hjälpa dig att planera potentiella filmdatum i framtiden.

11. vad är den bästa gåvan du någonsin fått?

Om du vill veta vad din kille verkligen värdesätter är denna fråga ett utmärkt sätt att lära sig mer om vad han tycker är meningsfullt och anmärkningsvärt.

12. vad finns på din bucket-lista?

Vill han åka fallskärmshoppning, besöka Grekland eller vinna en Pulitzer? En fråga om hans hinklista är ett roligt sätt att lära sig mer om vad han vill åstadkomma en dag och om ni två har delat mål.

13. tror du på kärlek vid första anblicken?

Om du undrar om din kille har en romantisk sida kan den här frågan vara ett fantastiskt sätt att se vad han tycker om att bli kär. Har han en mer cynisk syn på kärlek eller är han en optimist? Det är dags att ta reda på det.

14. vad är din favoritbok?

Att lära sig mer om vad en kille läser är också ett utmärkt sätt att lära sig mer om hans intressen och hobbyer och se vad du har gemensamt.

15. vad är din favoritmat?

Att diskutera matpreferenser med en kille kan vara ett roligt sätt att hjälpa dig att välja restauranger för framtida datum samtidigt som du får veta mer om honom och hans smak.

16. hur skulle din bästa vän beskriva dig?

Den här frågan kan vara ett bra sätt att lära sig mer om en mans personlighet och de egenskaper han är mest stolt över.

17. vad är det som inte många vet om dig?

Den här frågan kan vara ett bra sätt för dig att veta något om din kille som han bara avslöjar för människor som är viktiga för honom.

18. vad är din definition av ett perfekt datum?

Detta är ett fantastiskt sätt att veta vad han tycker om att göra samtidigt som du ger dig inspiration för ett datum i framtiden!

19. vad är du mest rädd för?

Om du vill lära dig mer om honom som går förbi det ytliga, kan det vara ett intressant sätt att lära känna honom bättre att fråga om hans rädslor.

20. om du kunde ändra en sak om dig själv, vad skulle det vara?

Att vara självmedveten är en stor egenskap hos en man, och den här frågan kan hjälpa dig att se hur han faktiskt ser sig själv.

21. vad gör dig lycklig?

Om du verkligen vill veta mer om din kille, kommer det att hjälpa dig att stärka ditt förhållande och ta reda på vad som verkligen får honom att le och bana väg för ännu fler leenden.