8 tecken på att du är i ett återvändsgrändförhållande

Har du någonsin undrat om du har fel relation? Även om relationer kan ha en rättvis andel av upp-och nedgångar, är det viktigt att kunna känna igen om din relation är på väg till framgång eller är på väg någonstans snabbt. Lyckligtvis finns det åtta toppskyltar som kan berätta om du befinner dig i ett återvändsgrändförhållande så att du kan minska dina förluster och hitta någon ny.

1. du är olycklig

Ett av de tydliga tecknen på att du befinner dig i ett återvändsgrändförhållande är att du helt enkelt inte är lycklig. Till exempel, om du känner dig ouppfylld av din partner och inte hittar glädje i din anslutning, är detta viktiga indikatorer för att din relation är avsedd att misslyckas. Förhållanden kan ha höjder och nedgångar, men om det inte är något som får dig att le i slutet av dagen är det bästa steget att avsluta detta förhållande snarare än senare.

2. du är uttråkad

Om du känner dig apatisk mot din partner är detta en annan toppindikator för att ditt förhållande kommer att misslyckas. Din kontakt med din partner bör vara en källa till spänning och intriger i ditt liv, men om du får lite nöje från ditt förhållande och känner dig likgiltig, bör ditt nästa steg vara att bryta upp. Livet är för kort för att bli uttråkad av den person du är med, så det är dags att avsluta detta återvändsgrändförhållande.

3. du känner dig som om du är bosatt

Om du undrar om du är i en återvändsgränd relation, bör du titta närmare på dina skäl för att vara med din partner i första hand. Många bor hos sin partner långt efter att deras förhållande har nått sitt utgångsdatum eftersom de är rädda för att vara ensamma. Om du till exempel är med din partner för att du tror att du inte kan göra bättre, är du orolig för att vara singel, eller om du tror att du har lagt ner för mycket tid för att avsluta saker med honom eller henne, då är helt klart i ett återvändsgrändförhållande. I ett lyckligt och hälsosamt förhållande bör du helhjärtat vilja vara med din partner av rätt skäl, och om du inte är det, är du i fel relation.

4. du vill hellre spendera tid med andra människor

Letar du efter möjligheter att umgås med människor som inte är din partner? Om du går ut ur ditt sätt att planera med andra så att du inte behöver spendera en-mot-en-tid tillsammans, är detta helt klart en indikator på att du är i ett återvändsgrändförhållande. När du inte tycker om att vara ensam som ett par och försöker begränsa hur mycket tid du är tillsammans, har du det bättre utan den här personen. Om att vara med honom eller henne känns som en syssla snarare än ett val, bör detta förhållande sluta.

5. du känner att din relation är avstängd

I många fall kan känslan av att något inte stämmer hjälpa dig att du befinner dig i ett återvändsgrändförhållande. Din tarmkänsla att du är med fel person bör inte ignoreras, eftersom dina instinkter är nyckeln till att avgöra vem du ska vara med och vad du vill ha ur ett förhållande. Om du inte känner att ditt förhållande är rätt, är det rätta att bryta upp med honom eller henne.

6. du vill inte ha samma saker

Ett annat viktigt tecken på att du befinner dig i ett återvändsgrändförhållande är att du och din partner inte är på samma sida när det gäller stora livsval. Till exempel, om du verkligen vill ha barn en dag och din partner inte ser barn i hans eller hennes framtid, kommer denna stora skillnad att få ditt förhållande att misslyckas. Varken du eller din partner ska behöva offra nyckelvärden och prioriteringar för att få din anslutning att hålla, och om dina mål inte stämmer överens, är du helt klart i en återvändsgränd.

7. du söker efter någon annan

Längtar du efter att vara med någon som inte är din partner? En viktig indikator på att du befinner dig i ett återvändsgrändförhållande är att din partner inte är den person du vill vara med. Och när du prioriterar någon annan både i ditt sinne och i ditt hjärta, är din relation bunden till självförstörelse. Till exempel, om du söker efter någon annan och tycker att du dagdrömmer om att vara med honom eller henne istället är det här väckarklockan du behöver för att avsluta ditt nuvarande förhållande och starta ett nytt.

8. du är inte dig själv

Om du upptäcker att du inte är ditt autentiska jag i ditt förhållande, bör detta hjälpa dig att inse att du är i en återvändsgränd relation. Till exempel, om du upptäcker att du spelar en roll när du är med din partner, säg inte vad du egentligen tänker på och tvekar att berätta något om ditt förflutna, det här är inte hälsosamt eller hållbart. När du är med rätt person kommer du att känna dig helt bekväm runt honom eller henne och inte vara rädd för att uttrycka dina sanna tankar och känslor.