De 10 bäst passande paren för långa kvinnor

Det finns inget som att ta på dig dina favorit jeans. De kramar din rumpa precis, smickrar dina höfter och får dina ben att se ut som en miljon dollar. Höga kvinnor har ibland svårt att hitta det perfekta jeanset eftersom så många stilar inte sträcker sig förbi en 34-tums inseam. Även om den här längden kan passa kvinnor upp till 5'9 "eller så, behöver längre kvinnor jeans med längre inseamalternativ.

Nedan handlar du våra 10 favorit denimmärken och specifika snitt som är skräddarsydda (men verkligen utanför racket) för långa kvinnor:

  1. Gap 'HIGH STRETCH' 1969 borstad jeans med ryggben, 70 $. Gap tillverkar en mängd olika jeans som passar perfekt för långa kvinnor. Deras vanliga jeans kan beställas med en "lång" innersöm, men deras onlinebutik säljer också speciella "långa storlekar" i dussintals snitt, allt från mager till flare, stövelskuren, beskuren och rak ben. Den bästa delen? Deras denim kostar 70 USD, även specialstorlekar.
  2. Topshop TALL broderade mamma jeans, $ 110. Bara för att du är särskilt leggy (tur du!) Betyder det inte att du inte får njuta av roliga och trendiga stilar när det gäller deras jeans. Topshop erbjuder en mängd olika mode-fram-jeans i höga storlekar, inklusive dessa roliga, funky "mamma" -jeans med blommig broderi. (Handla mer av Topshops långa jeans, här.)
  3. MiH bodycon 'Marrakesh' kickflare jeans, $ 245. Dessa flare jeans har en 35.5 "inseam, vilket är perfekt för långa kvinnor som vill rocka en flare med låg häl och kvinnor för medelhöjd som vill att deras ben ska se ut en miljon mil. Dessa jeans har också en halvhög stiger, vilket ger en smickrande, retroinspirerad passform.
  4. NYDJ 'Theresa' byxjeans, $ 134. Dessa jeans i stretch denim från NYDJ har en byxform och en bred, platt fåll som ser polerad ut och sofistikerad nog för arbete. Med en 36-tums innersöm är dessa jeans perfekt för långa kvinnor och de som älskar att bära extra höga klackar. Eftersom tyget i dessa jeans är så högteknologiskt (och kurvkramande) rekommenderar NYDJ att beställa en storlek mindre än vanligt .
  5. Paige Denim 'extra långa' skinny jeans, 179 $ - 229 $. Paige Denim är ett av våra favoritprima denimmärken, och de gör en mängd olika bästsäljande skinny jeans i en extra lång snitt, med en 35.5 "inseam, som borde passa smickrande även till de högsta kvinnorna. Plus, vi älskar utseendet på lite fotled som visas med smala jeans.
  6. American Eagle X-Long jeans, 45 $ - 60 $. För juniorserien erbjuder American Eagle sina skinny, flair och pojkvän jeans i en x-lång snitt, som har en 33 "inseam. Det är inte den längsta stilen i våra erbjudanden, men för unga kvinnor och flickor som fortfarande växer ( eller vem som klarar en lite beskuren passform om de är riktigt långa) dessa jeans är ett bra, prisvärt alternativ.
  7. Old Navy mid-rise 'Rockstar' jeans, $ 27. Precis som deras systerföretag, Gap, gör Old Navy det mesta av deras denim i både "vanliga långa" inseam och "långa" storlekar. Vår favoritjean är överlägset den mid-rise Rockstar (i svart) eftersom passformen är bra och priset är ännu bättre. Observera att höga storlekar bara är tillgängliga online.
  8. McGuire Denim 'Majorelle' flare jeans, 228 $. Extra långa kvinnor som letar efter den eleganta, dramatiska flarejeanen som passar som en dröm - leta inte längre. Dessa McGuire-jeans har en 36 "innersöm och en 8.75" uppgång, vilket gör dem till ett bra alternativ som inte är för högt i midjan. Den råa fållen ger dessa jeans en look som bara blir bättre för varje slitage och tvätt.
  9. Levis långa inseam-jeans, $ 65 - $ 90. Det ursprungliga denimvarumärket, det gamla amerikanska standby, Levi's, gör dussintals av sina tidlösa och trendigare jeans med höga innersömmar. Från klassiska 501 till 700 smala jeans med låga höjningar - du kan välja mellan tre eller fyra alternativ inom sömmen för varje par, så att du får en perfekt passform oavsett vilken stil du väljer.
  10. 7 för All Mankind 'Kimmie' bootcut jeans, 179 $. 7 For All Mankind gör en mängd olika premium denimstilar med en inseam på 34 tum eller längre, men Kimmie bootcut är en av våra favoriter för varje dag. Detta snitt är inte särskilt trendigt, men det är smickrande och kommer att se sofistikerat och snyggt ut på längre kvinnor, särskilt med spetsiga pumpar.