Varför kommer inte min dimmer dim CFL Lights?

3

Mitt matsal hade en på / av-brytare för ljuset som gjorde det omöjligt att ha romantiska middagar där - ljuset var antingen för ljust eller av. Så jag bestämde mig för att installera en dimmer. Att vara energibevis och progressiv ville jag installera en dimmer för kompaktlysrör. Jag köpte en dimmer för kompakta blomljus, Lutron-dimmeren med designern eller decora-omkopplaren och glidstyrningen för att justera ljusets intensitet. Jag installerade också 60W ekvivalenta kompaktblinkande glödlampor som rekommenderades av Home Depot som dimbar. Efter installationen fann jag att det skulle dämpa ljusen från 100% ljusstyrka ner till 80% ljusstyrka - fortfarande ingenstans nära dim nog för en romantisk middag. När jag gick till Lowes sa killen där att jag bara hände att få en dålig strömbrytare - prova en annan. Jag gjorde - samma resultat. Jag gick tillbaka till Home Depot - killen där var fast att de jobbar, så jag försökte en annan - samma resultat. Jag var väldigt säker på att jag hade polariteten på strömbrytaren rätt, kontrollera vilken var varmledning med en voltmätare innan du installerade strömbrytaren.

Är det ett knep för att få de kompakta blomställande ljusströmställarna och dimbara kompakta blomställande ljus för att fungera?

    
uppsättning Curt 20.02.2012 22:03

1 svar

8

Det bör finnas en inställningsratt eller skjutreglage någonstans på strömbrytaren (det är troligt att du måste ta bort täckplattan för att komma åt den), vilket gör att du kan justera nedre änden av dimmeringsområdet. Där exakt justeringsratten beror på vilken strömbrytare du använder.

För att göra justeringen:

  • Slå på ljuset
  • Vrid dimmeren hela vägen ner
  • Vrid inställningsratten medurs (uppåt) för att sänka ljusnivån.

Modeller och tillverkare varierar, så du måste bestämma vilken väg du vill justera ratten / reglaget genom att flytta den på ett sätt och sedan. Följ instruktionerna från tillverkaren.

När du har satt nivån, sätt på täckplattan och njut av din romantiska middag.

    
svaret ges 20.02.2012 22:15