Vilka är de starkaste typerna av leder till min loftdynamin queen size-säng?

4

Jag bygger en loftad struktur som innehåller en drottning säng, förvaring trappor och lite lagringsutrymme över min dörr. Här är en rudimentär mock-up som jag gjorde i PS.

Allavertikalastödbalkarär4x4sochsängensutsidaär2x6s.Såhär:JagkommerattersättaträspårenmedmetallL-strålarochläggatillenstödskenamittiramen.Jagskulleocksåvända2x4spåbroadsiden.

De bruna färgerna i mockupen är till stöd. Genom att använda denna design vad skulle vara det bästa sättet att säkra lederna från skjuvkraft (lägg till metallfästen, mage och sänka lederna osv.)? Jag vill att den här saken ska vara solid.

    
uppsättning Sunny 07.04.2018 23:04

2 svar

1

Den design du ser ser ganska solid ut. Om du verkligen vill lägga till en röra mer, kan du mäta och tippa lederna. Det skulle ge det en fin look och lägga till mycket styrka (vilket innebär att du inte skulle se fästen). Jag skulle säkert också lima lederna. Jag gillar de snidade 2x4-korten. Håller dig från att använda metallhårdvara eller försöker tånagla dem in.

Om du kan fästa detta på väggarna i ditt rum, skulle det ge en betydande mängd styrka till strukturen. Självklart, var noga med att fästa det på tapparna i väggen och inte bara gips.

    
svaret ges 09.05.2018 05:39
0

Trianglarna i din ursprungliga bild kommer att ge betydande styvhet, även om det kan förringa estetiken. Jag ser inget om dem i din utökade ritning men.

Om trianglarna kvarstår, har jag upplevt att du har svårare att få sängen att byta än att få den att stanna kvar.

För att lägga till informationen om hur du säkrar ramen till väggen (i ett annat svar), fyller du helt ledigt utrymme - vilket det verkar som du planerar att göra - det kommer sannolikt att eliminera skjuvning / skift i den (fyllda) dimensionen. Kombinationen av triangeln stödjer, fyller en dimension och säkrar strukturen till vägg-inre studs skulle ge en struktur som för alla ändamål skulle kunna betraktas som integrerad med byggnaden när det gäller stabilitet.

    
svaret ges 09.05.2018 07:05