Mother existerar som en mänsklig hjärna inom en "låda" som interagerar med en tonåring (?) Eller unga vuxna avkommor som kämpar för rättigheter

9

På 1990-talet läste jag en sci-fi-roman, en engångsbok (inte en serie). Det började beskriva en futuristisk tid där människor antingen har hjärnförstoring eller äldre personer har möjlighet att kassera sina mänsklig kropp för en hjärngods (den mänskliga hjärnan placeras i en "låda") att fortsätta befintliga & interagerar med omvärlden. Kanske var både augmentation och brain-box inkluderad i berättelsen ??

Efter att hjärnan i "Ger" återkopplas börjar hon att interagera med hennes avkommor (en tonåring tror jag eller en ung vuxen, möjligen en gal eller e-fem man).

Jag minns bara att tonåring / ung vuxen har ett enormt äventyr som försöker fly deras öde och inte förlora kontakt med Ger's box (hjärnbox) OCH hålla sina allierade tillsammans som en sökning efter att fadern utförs.

Jag tror att fadern har kopplingar till en politisk figur (kvinnlig ??) ... vem bor en stegsyster (är 8-12 år nu)?

I slutändan konfronteras den politiska figuren (stegmor ??) till tonåren / ung vuxen. En duell till döden är ensues, men en av tonåringens allierade blir mästare av tonåren / ung vuxen ... som vinner kampen och buktar för dödliga sår.

Den rika storsystern blir en allierad av tonåren / ung vuxen.

    
uppsättning SierraGospelbearer 04.04.2018 01:24

0 svar