Vilka företag gör proppdatorprogrammen? [stängd]

1

Jag är en mjukvaruutvecklare och har arbetat med ett brett utbud av applikationer. När jag tittar på visar, som Arrow, och ser proppsprogrammen som används för att hacka, spåra människor, sökinformation, (och så vidare), undrar jag alltid vem som gör dem? Är de ett program, eller är de mer som en video som bara spelas på skärmen? Jag har alltid varit intresserad av att göra sådana typer av rekvisita, eller kanske arbetar för ett företag som gör det.

    
uppsättning Will 26.01.2017 01:32

2 svar

0

Visuella rekvisita i någon show görs vanligen av internt stöt och special effekter lag för showen. Om de bry sig om att ha proppen under filmen är det en video. Detta beror på att man programmerar ett arbetsgränssnitt, och förväntar sig att skådespelaren använder den korrekt under filmning är betydligt svårare än att manuellt styra den eller förinställa den. Ta någon show med automatiska dörrar eller rekvisita som tänds, som tangentbord. Programmera det att agera som det behöver ta lång tid. Istället ligger en stötmästare bakom scenen och vänder en brytare för att sätta på ljuset på cue, eller scenhänder drar dörrarna öppna.

Förprogrammerade ljussekvenser är också vanliga. För mer bevis, kolla Bigclivedotcom på youtube. Han är en proffsdesigner i branschen och har satt många du rörvideor om skärmen som används rekvisita av hans, förklarar dessa punkter.

    
svaret ges 26.01.2017 05:55
0

De tillverkas vanligtvis av produktionsbolaget. Jag skriver programvara för film- och videoindustrin och har känt personer som har utformat sådana skärmar. De sätts ofta ihop i rörelse grafik och / eller kompositprogram som Adobe After Effects .

Dessutom har jag också arbetat med en utvecklare som tidigare arbetat inom spelbranschen. Hans spelbolag hade fått till uppgift att skapa skärmarna för datorerna i en sci-fi-serie. Det var tillbaka i början av 1990-talet när det fanns färre applikationer för att göra den här typen av saker.

Så det kan vara programmerare eller innehållsskapare. Dessa dagar är det vanligtvis innehållsskapare.

    
svaret ges 26.01.2017 05:58