Vår andra Schengen-länder ska jag besöka från München så att kostnaden är minimal? [stängd]

-1

Jag kommer att besöka München för en affärsresa. Jag har köpt runt flygbiljetter från mitt hemland till München. Jag har en vecka för att göra ingenting så jag vill besöka ett eller flera andra länder i Schengenområdet men jag vill minimera kostnaden. Transportkostnaden ska vara högst 100 euro.

Vilka länder kan jag besöka?

    
uppsättning kiss my armpit 20.06.2013 22:15

1 svar

11

Österrike är ganska nära. Salzburg är + - 2 timmar genom att träna och en enda biljett kostar 22 EUR. Wien ligger också inom räckhåll. Det är 6 timmar med buss. Med Orangeways kan du hitta enskilda biljetter till så låg som 16 EUR.

Du kan också överväga en resa till Tjeckien . Prag är lite mindre än 6 timmar genom direkttåg från München. En returbiljett kostar 65 EUR. Du kan också åka dit med buss. Det finns flera leverantörer. Det kan vara lite billigare, beroende på när du bokar och reser. Resan med buss tar cirka 5 timmar.

Schweiz kan också vara ett alternativ. Det är mer eller mindre 4 timmar du kan åka buss från München till Zürich. Priserna med MeinFernbus.de börjar vid 15 EUR, beroende på när du bokar och när du reser.

    
svaret ges 20.06.2013 22:32