4 tips för att hantera den andra mannen eller en annan kvinna

I allmänhet ser samhället på den andra mannen eller någon annan kvinna som ansvarig part i en affär. Det är förståeligt att de blir målet för den ilska och ilska som den lurade make känner.

Att skylla på den andra mannen eller andra kvinnor hindrar oss från att behöva ta ansvar för problemen i äktenskapet och våra egna känslor, så vi gillar att låtsas att om det inte hade varit för den andra personen hade det aldrig varit en affär. Problemet är att det skulle ha varit, det skulle bara ha varit en annan "annan" person.

Hur du hanterar det faktum att det finns en annan man eller kvinna har mycket att göra med huruvida du hamnar i skilsmässodomstol eller kan rädda ditt äktenskap. Jag har några förslag som kan hjälpa till att rädda ditt förnuft och eventuellt ditt äktenskap.

Gör inte den andra personen viktigare än de är

Han / hon råkade vara på rätt plats vid rätt tidpunkt. De är inget speciellt. Din make letade efter en affär, inte efter den personen särskilt. De är inte överlägsna dig, de skiljer sig helt enkelt från dig. Du är mannen eller frun, allt de är är en distraktion eller ett beroende. Din roll i din makas liv uppväger långt deras roll.

Omständigheten är viktigare än den person som din make är inblandad i. Spendera din tid och energi på problem i äktenskapet som ledde till en affär och att hitta en lösning på dessa problem.

Och du ska veta att det inte flyttar ansvaret för din make till dig. I de flesta fall finns det äktenskapliga problem som får en make att fuska. Det kan vara problem du är medveten om, det kan vara problem du inte känner till. Kärnan är detta, en otrogen make väljer att hitta lösningar på problem på ett destruktivt sätt istället för ett produktivt sätt.

Vad du behöver göra, om du vill rädda ditt äktenskap, är att fokusera på vad som är mer sannolikt att göra det istället för att följa din makas exempel på att bete sig destruktivt istället för konstruktivt.

Se förhållandet för vad det verkligen är

Förhållandet med den andra mannen / den andra kvinnan är ett berusande fantasiförhållande utan grund utan lögner och oärlighet. De visar din make bara sin bästa sida, de är allt de kan vara för din make och allt de tror att din make behöver. Ingen kan fortsätta den typen under lång tid. Deras sanna natur kommer att visa sig och fantasin kommer att försvinna. När de börjar ställa krav på din make, klamra sig fast och försöka kontrollera affärsförloppet kommer fantasin att försvinna och din make kommer att se dem för vem de verkligen är ... någon som har sex med en annan persons man eller hustru.

En affär är inte ett avslag på dig utan ett avslag på deras roll som man / fru och de begränsningar som det medför. Du ska inte ta det personligt eftersom det inte handlar om dig som person. Med tanke på tid och tålamod går de flesta affärer i lågor.

De är inte verklighet, de är en illusion

Din make kan se den här nya personen som någon som erbjuder ett nytt liv, någon som tar bort dem från bördorna med att ha hustru och familj och äktenskapliga problem. Till slut upptäcker de att alla gamla bördor och problem som följer med äktenskapet är desamma, den enda skillnaden är att personen de känner sig ansvarig för är annorlunda. Det enda som förändrades var spelarna, inte spelet. Även om ditt äktenskap slutar med skilsmässa och din make väljer den andra mannen / den andra kvinnan du kan satsa, med tanke på tid, kommer verkligheten att slå hårt.

Internera inte dina känslor

När en person betraktar världen genom ett självkritiskt perspektiv blir resultatet ganska förvrängt. Låt inte en otrogen makas handlingar få dig att känna dig skam eller ovärdig. Sådana känslor kan leda till depression, självavsky och ångest. Oavsett om ditt mål är att rädda ditt äktenskap eller skilja dig från din otrogna make, måste du hålla jämna steg och utveckla bra hanteringsstrategier. Dessutom säger de att leva bra är den bästa hämnden, och du vill verkligen hämnas - på ett sätt som hjälper dig att läka istället för att orsaka dig mer smärta.