Varför är inte Dr Bishop hört om skivan i "Ghost Network"?

7

I avsnitt The Ghost Network från Fringe första säsong är objektet som utbyts en slags skiva som kan lagra information.

Dr Bishop har tagits in i denna FBI-utredning för det enda syftet att förklara dessa konstiga händelser.

Om man antar att Broyles ville att detta skulle förbli hemlighet, varför är anledningen till att Dunham inte är nyfiken på den här skivan och inte be Broyles att involvera Dr Bishop för att ta reda på vad det var?

    
uppsättning Lelouch Lamperouge 25.02.2012 06:14

1 svar

2

Undersökningarna "skiva" var mycket tidigt i serien och demonstrerade Olivia Dunhams utökande undersökningsförmåga. Hon var "tilldelad" till gruppen, och det kunde tros att hon var lite utsatt av den. Det enda namnet "Fringe" kunde ha blivit lurat av hennes andra FBI-landsmän före hennes överföring. Idag är hon hård, självmotiverad och bestämd. Tidigare blev hon fortfarande "Liason" av Broyles och hon var osäker på hennes sanna utredningsstatus i Fringe Division.

Jag tror Nina från Massive Dynamic (MD), känner till den kunskap som Dr Bishop hade , och makten Olivia kunde, använde hennes förhållande med Broyles för att temperera de tidiga undersökningarna. Det avslöjades inte förrän att MD avkodade några data från skivorna; Jag tror att detta kom efter att Olivia fick sina cortexiphan-band genom att deficera Jones-bomben. På den tiden tycker jag att Nina fick Broyles att låta Olivia avgöra var och med vilken en undersökning skulle leda.

    
svaret ges 25.02.2012 14:46