Movie om en man som mordar sin fru och nästan kommer undan med det [stängt]

Omkring 10 år sedan tittade jag på denna mordmysikfilm. Det följde en polis som undersökte ett försök till mord och hans främsta misstänkt var mannen.

Mannen lekte med polisen och visste att de inte skulle hitta bevis som skulle leda till en övertygelse. Jag tror att polisen fick saken gå till rättegång, men mannen blev frikänd. För att han inte skulle bli stämd igen för samma sak, öppnade han sig för polisen.

Vad han inte räkna med var att hustrun, som fortfarande var på sjukhuset dog under tiden, så använder bekännelsen, tog polisen saken till domstolen igen, den här gången för mord.

En sista detalj som jag minns om den här filmen var att mannen hade någon form av marmorspår.

Utgivningsår:

Jag tänker runt början av 2000-talet.

Ursprungsland:

Den här filmen var definitivt från USA.

    
uppsättning JAD 06.10.2017 10:43

1 svar

Eventuellt Frakt med Anthony Hopkins och Ryan Gosling från 2007. Det matchar din beskrivning perfekt. Wikipedia .

Hopkins spelar mannen (Ted Crawford) som försöker döda sin fru. Han försvarar sig sedan i domstol mot karaktären som spelas av Gosling (Willy Beachum). Han vinner fallet och är fri. Han låt oss då vara fru dö på sjukhus. Men Beachum finner pistolen (Crawford hade bytt ut det för en polis vapen under kampen efter att han hade skjutit henne) och pistolen innehåller fortfarande ammunition med fingeravtryck på dem - nu är det mord och han kan bevisa det.

Och Ted Crawford bygger enheter som marmor spår , han till och med presenterar en till Beachum.

Trailer:

                             
    
svaret ges 06.10.2017 11:03