How ska mina nya uttag anslutas till den här kretsen?

0

Så jag lägger till några fler uttag till mitt rum. Det är en gammal bondgård och mitt rum har ledningarna i plasten som du bara kan hålla fast vid väggen. Tja, jag satt bara två uttag på motsatta sidan av rummet och gick för att leda dem in i den tidigare existerande ledningen och kom över ett problem som jag inte helt kan förstå.

Jag har en ledning som kommer genom min vägg som ger mitt rumseffekt de sprang det till en switch-uttagskombination. De satte den heta tråden på vänster högst uppe till höger och sprang sedan en ledning i bottenstolparna till resten av rummet går till ett uttag och sedan till min takfläkt.

Från vad jag har samlat vänster sida är för uttaget och höger är för omkopplaren så att de har 2 svarta på vardera sidan av uttaget och sedan 2 vita till strömbrytaren arbetar all ström rätt och omkopplaren styr fläkten men uttagen stannar kvar. hur från mitt tänkande om jag vrider omkopplaren ska jag förlora all kraft inte bara fläkten eftersom den skär den neutrala ledningen rätt som den kommer in och sedan utloppet om det finns svart på varje sida hur får resten av mitt rum makten skulle kretsen inte behöva stängas för att strömmen ska fortsätta. Länk till ett diagram kom ihåg att jag inte är bäst

    
uppsättning Johnny_Vegas 29.07.2017 00:59

1 svar

0

Skruva av den heta tråden före någon strömbrytare om du vill ha konstant ström "som en väggkontakt". Om du splittar efter strömbrytaren kommer du bara att få ström med strömbrytaren på.

    
svaret ges 04.08.2017 07:18