Intelligently Kontrollerar 5 PTAC-enheter

0

Jag köpte nyligen en ny lägenhet som levereras med GE zoneline PTAC-enheter som styr både värme och luftkonditionering elektriskt. Det finns totalt 5 i min lägenhet, 1 för varje sovrum och 2 i vårt vardagsrum och kök (som av någon anledning ligger bredvid varandra, inte säker på om det är nödvändigt men det är ett annat problem.)

Här är handboken: länk

Min fråga är hur kan jag kontrollera dem på en gång med smartphone tech och det är även värt att lämna dem på en gång hela tiden. Jag är också osäker på att det även finns ett centralt sätt som kan styra alla dem samtidigt via någon termostat, Nest eller på annat sätt. GE har skickat mig handboken men det tycks utesluta att det bara kan styra en enhet (verkligen gjord för hotellrum).

Jag har också ett Google-hub som jag tror kan integrera allt jag har för andra smarta hemprodukter (väldigt nytt på alla denna smarthome tech) inklusive detta.

Jag hittade via reddit en länk till två produkter som kan hjälpa men är inte säker på om 5 av dem kan användas samtidigt eller om det är ens kompatibelt med Googles hub eller om det kommer med sin egen app:

länk

länk

Men frågan kvarstår, kan jag göra 5 omedelbart alla centraliserade i mitt hemmahörn i Google?

Vilken hjälp eller ledning som helst skulle uppskattas.

Tack, Jordanien

    
uppsättning Jordan Reiser 24.01.2019 03:10

1 svar

1

Sidan 17 i den manuella länken i frågan har den information du behöver för att ansluta fjärrtermostater, det vill säga att ansluta väggtermostat istället för att använda kontrollpanelen på enheten. Du måste köra fem, sex eller sju ledartermostatkabel (beroende på enhet) från varje enhet till termostaten.

Du kan följa dessa instruktioner för att installera flera smarta termostater för att styra flera enheter med smart termostatapp. Det finns också instruktioner för att styra två enheter med en enda termostat (twinning) så att du inte behöver installera fem termostater för att styra fem enheter.

    
svaret ges 24.01.2019 18:48