Vilken nivå spelare är Parzival i Ready Player One?

6

Jag såg filmen Ready Player One , och ta reda på den där spelaren blir nivå upp genom spelet och du kan få speciella artefakter enligt din nivå.

Jag undrade vilken nivå spelare är Parzival i början av filmen? Är det nämnt någonstans i filmen?

    
uppsättning Brock James 19.06.2018 07:02

2 svar

8

Det anges inte i filmen, och i det mediet är "nivåerna" inte explicit relaterade till mängden mynt och artefakter som hålls.

I novel startar Parzival historien på ..

Nivå 3

Over the past few years, the Basement had become a highly exclusive hangout for elite gunters. Aech granted access only to people he deemed worthy, so being invited to hang out in the Basement was a big honor, especially for a third-level nobody like me.

Ready Player One - Ernest Cline

    
svaret ges 19.06.2018 08:41
0

I boken börjar Parzival låg nivå eftersom han saknar pengar för att kunna ha råd att resa till planeter där han faktiskt kan spela spelet. (Resan till hans skolplan är gratis.) Han nämner att hissar från människor av och til dödar råttor med låg nivå och så, men han har inte gjort så mycket.

I boken är det lite problem, för den första fängelsehålan är en D & D-dungeon ... men hans kunskap om fängelsehålans layout gör det möjligt för honom att komma igenom det på ett säkert sätt. Efter att ha passerat den första porten vinner han ett pris som består av massor av spelpengar, som han använder för att mala till att vara högsta nivå ... men jag tror inte att det blir jämnt, hjälper honom mycket, om alls.

    
svaret ges 21.06.2018 20:19