Does "Raise Dead" för Demon lägg till en dag när du gör rullarna?

3

Efter att ha läst beskrivningen och rullarna lägger du till en dag (därför en annan krävs framgång) när tiden går?

Så ... om du har 3 dagar sedan målets död. Du behöver 13 framgångar. Du rullar 4 framgångar den första dagen. På andra dagen behöver du nu totalt 14 framgångar minus de 4 du rullade? Eller är det fortfarande 13 framgångar minus de 4 du rullade?

    
uppsättning Ghostdriver 02.09.2018 05:52

1 svar

3

Antalet framgångar är avsett att vara konstant

Utnyttjandet Raise Dead säger att det är en utökad åtgärd.

Utökade åtgärder beskrivs i DtD, sid 312-314. Hur de fungerar är att antalet rullar är definierade, sedan definieras antalet framgångar och tiden mellan rullar. Då kommer tärningarna ut.

Att öka antalet framgångar är inte ett standardsteg, och texten i Exploit-programmet innehåller inte medvetet innehållet, så det är inte tänkt att efterlevas i enlighet med beskrivningen av en utvidgad åtgärd.

Med andra ord, om du behöver 13 framgångar på dag 1 och rulla 4; Nästa dag behöver du fortfarande 13 framgångar (men har 4 "i banken")

Komplimangen till detta är att, vid en misslyckad roll under en utökad åtgärd, får tecknet ett negativt tillstånd (eller överger försöket). På sidan 313 föreslår det till och med ett villkor för "Frustrated", som inte finns i den officiella Villkor-listan.

Som exempel kan ett exempel som kan vara lämpligt vara:

Över Extended

Medan du utför Höj död har din karaktär förlorat fokus på Exploit nog för att orsaka störningar. Kanske fortsätter kroppen förfallna; kanske har själen gått vilse.

Lägg till antalet rullar som redan har försökt att nå målet för framgångsrikt resultat.

Upplösning: Få ett slag, eller avsluta Exploit

Beat: Din karaktär ger exploateringen "tillbaka på spår" genom att rulla en exceptionell framgång

    
svaret ges 02.09.2018 11:29